AK Parti'nin stratejisi belli oldu!

AK Parti'nin stratejisi belli oldu!
AK Parti Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, dün, Ak Parti Genel Merkezi’nde gazete ve televizyonların Ankara temsilcileriyle bir araya geldi.

Türkiye’nin tarihi bir kavşakta olduğunu ve çok önemli bir halk oylamasına gittiğini belirten Yılmaz, “Bu bir genel seçim değil, bir yerel seçim değil. Başka bir anlamı da yok. Bir adayı seçmiyor, bir partiyi tercih etmiyoruz. Temsilcileri aracılığıyla değil, doğrudan kararını almış oluyoruz” dedi.

ÖNCE TEŞKİLAT SONRA TOPLUM

Yılmaz, Anayasa değişikliği konusunda yürütecekleri kampanyanın detaylarını da anlattı. Ak Parti’nin bu süreçte tavrını çok şeffaf ve açık bir şekilde ortaya koyduğunu ifade eden Yılmaz, “25 Şubat’ta Arena’da resmi olarak kampanyamızı başlatacağız. Genel strateji olarak belirlediğimiz husus şu, önce teşkilatlarımız sonra topluma gidiş şeklinde bir usulümüz var. Teşkilatlarımıza bilgilendirmeler yapalım, teşkilatlarımız yeni değişimi iyice özümsesinler ondan sonra sokağa, topluma çıkalım şeklinde bir stratejimiz var” dedi. 

EVET OYLARI ÖNDE

Anket sonuçlarının ne yönde olduğunun sorulması üzerine Yılmaz, “evet” oylarının önde olduğunu belirtti. Kararsızların varlığına işaret eden Yılmaz, “Herkes kararını vermişse kampanya yapmanıza gerek kalmaz zaten. Kampanyaların hedefi kararsız kitlelerdir” dedi.

BÜTÜN PARTİLERİN TABANLARI HEDEFİMİZ

MHP’nin tabanındaki “hayır” oyu vereceklerin hatırlatılması üzerine Yılmaz, MHP’nin kendi kampanyasını başttığını ancak Ak Parti’nin de bütün partilerin tabanlarını hedef seçmen kitlesi olarak gördüğünü ifade etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.