Bahçeli'den Akşener'e çok sert sözler

Bahçeli'den Akşener'e çok sert sözler
MHP lideri Devlet Bahçeli, partiden ihraç edilen Meral Akşener'i yerden yere vurdu ve o sözlerini hatırlattı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli grup toplantısında partililere seslendi. Bahçeli, Meral Akşener'i kast ederek 15 Temmuz'da 'Başbakan olacağım' diye tutturup bağıranlar kazdığınız kuyuya düşeceksiniz.

Ortadoğu yanarken ülkemiz hiç rahat değildir. FETÖ iblisinin 15 Temmuz darbe kalkışmasının tamiratı arzulanan seviyede değildir. Milli hafızalardan çıkmayacak bu temmuz akşamı, Türk milletinin esarete diz çöktürülmesi planlanmıştır. TBMM bombalanmış, millet kurşulanmış, 248 vatan evladı da şehadet şerbetinden içmiştir.

BAŞBAKAN OLACAĞIM DİYE TUTTURANLAR

Tehlike yakın ve büyüktür. Bir an için varsayalım: Şayet 15 Temmuz başarılı olsaydı kaç vatan evladı katledilecek, kaç vatan evladı yoksulluğa, vatansızlığa sürüklenecekti? Bu sorunun cevabını bilen var mıdır? Böylesi bir felaketi tahayyül eden çıkmış mıdır? 15 Temmuz gerçekleşmiş olsaydı, Türk milletine varlık hakkı tanınacak mıydı? Bir ara 'başbakan olacağım' diye tutturup bağıranlar bu soruya nasıl cevap verecektir? 16 Nisan'ı fırsatçı gibi bekleyenlere sesleniyorum: Halep yolunda deve izi saymayın, kargayı bülbül diye satmaya kalkmayın. Hiç kimse yutmaz. Kazdığınız kuyuya bir kez daha düşeceksiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.