Haydi Fenerbahçe göster gücünü!

Haydi Fenerbahçe göster gücünü!
Fenerbahçe, Avrupa Ligi son 32 turu ikinci maçında Rusya'nın Krasnodar takımını ağırlıyor.

Avrupa'nın kulüpler düzeyindeki iki numaralı organizasyonu olan UEFA Avrupa Ligi'nde son 32 turunda mücadele eden temsilcimiz, Rus temsilcisi Krasnodar ile deplasmanda yaptığı ilk maçı 1-0 kaybetti.

Fenerbahçe, turu geçmek için en az iki farklı galibiyete ihtiyaç duyuyor. Sarı-lacivertli ekip, mücadeleyi 1-0 kazanması durumunda müsabaka uzatmalara gidecek. Fenerbahçe, beraberlik veya iki takımın da gol bulduğu tek farklı galibiyette  Avrupa Ligi'ne veda edecek.

Skrtel dönüyor, 3 oyuncu ceza sınırında
Fenerbahçe'de sarı kart cezası nedeniyle Rusya'daki ilk maçta forma giyemeyen Slovak stoper Martin Skrtel, teknik direktör Dirk Advocaat'ın görev vermesi durumunda takımdaki yerini alabilecek.

Sarı-lacivertli ekipte, ikişer sarı kartı bulunan Volkan Demirel, Josef de Souza ile Hasan Ali Kaldırım, Krasnodar karşısında sarı kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek.

Fenerbahçe'de ayrıca Avrupa Ligi kadrosunda yer almayan Salih Uçan, Miroslav Stoch ve Oleksandr Karavaiev de mücadelenin kadrosuna giremeyecek. Sarı-lacivertlilerde Kasımpaşa maçında sakatlanan Volkan Şen ile gözünde enfeksiyon bulunan ve antibiyotik tedavisi uygulanan Aatıf Chahechouhe'nun durumları maç saatinde belli olacak.

Öte yandan Rus temsilcisinde ise sarı kart cezasını ilk maçta çeken İsveçli savunmacı Andreas Granqvist sahadaki yerini alabilecek.

Ülker Stadı'nda yapılacak maç, saat 20.00'de başlayacak ve Polonya Futbol Federasyonundan hakem Pawel Raczkowski düdük çalacak.

FENERBAHÇE - KRASNODAR

MUHTEMEL 11'LER

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Kjaer, Skrtel, İsmail Köybaşı, Mehmet Topal, De Souza, Alper Potuk, Lens, Sow, Van Persie.
TEKNİK DİREKTÖR: Dirk Advocaat

KRASNODAR: Kritsyuk, Kaleshin, Granqvist, Naldo, Ramirez, Gazinski, Kabore, Podberezkin, Wanderson, Claesson, Smolov
TEKNİK DİREKTÖR: Igor Shalimov

STAT: Ülker Stadı
SAAT: 20.00
HAKEM: Pawel Raczkowski (Polonya)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.