Galatasaray'dan Bruma'ya ceza geldi!

Galatasaray'dan Bruma'ya ceza geldi!
Galatasaray yönetimi, Florya'dan gelen idari rapor doğrultusunda Bruma'ya 70 bin euroluk para cezası kesme kararı aldı.

Galatasaray'da Çaykur Rizespor maçı öncesi yeni teknik direktör Teknik Direktör Igor Tudor tarafından kadro dışı bırakılan ve dün özür dileyerek idmana çıkan Bruma'ya kaprisi pahalıya patladı.

Cim-Bom'da yönetim Florya'dan gelen idari rapor doğrultusunda bugün Portekizli futbolcuya para cezası kesti. Bu rakamın yaklaşık 70 bin euro olduğu öğrenildi. Sarı-kırmızılı yönetimin bu konuda kesinlikle taviz vermeyeceği ve teknik direktör Tudor'un otoritesini sarsacak bir eylem planı içinde olmayacağı ve bu yüzden para cezasının futbolcuya fatura edileceği belirtildi.

Diğer taraftan dünkü antrenman öncesi Teknik Direktör Tudor, Bruma ile yaklaşık 15 dakikalık özel bir görüşme gerçekleştirdi.

Taktik antrenmanda defansa yardım etmediği için Tudor tarafından sert şekilde ikaz edilen ve daha sonra çizdiği moralsiz görüntüyle bir anda kendini kadro dışı bulan Bruma'nın hocasından bu davranışı nedeniyle özür dilediği bildirildi. 

Disiplin konusunda taviz vermeyen Tudor'un oyuncusuna "Benim sistemim belli. 10 kişi hücum, 10 kişi savunma yapacak. Kim olursa olsun buna uyacak" dediği belirtildi. Öte yandan kulüp tarafından dün servis edilen idman fotoğraflarında Bruma ile ilgili bir kareye yer verilmemesi dikkatlerden kaçmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.