Yakup Köse: “Yeni 28 Şubat geliyor”

Yakup Köse: “Yeni 28 Şubat geliyor”
28 Şubat’ın sembol mağdurlarından Yakup Köse, yeni bir 28 Şubat’ın geldiğini ileri sürdü. Yeni 28 Şubatçıları “Hani şu ‘FETÖ mağduru’ diye salınan, üzerine de para ödenen Ergenekoncular’ın, Balyozcular’ın fikirdaşları” diye tarif etti.

Yakup Köse, 28 Şubat sürecinde henüz 14 yaşında iken evinde bulunduğu ileri sürülen bazı kitaplar üzerinden İBDA-C üyeliği ve İsrail şirketlerine saldırı hazırlığından yargılanmış, uzun süre hapiste tutulmuştu.

 

28 Şubat’ın sembol mağdurlarından olan Yakup Köse, Star’daki köşe yazısında, yeni bir 28 Şubat’ın geldiğini ileri sürdü.

“Yeni 28 Şubat geliyor” başlıklı yazısında Yakup Köse, yeni bir 28 Şubat hazırlığında olanları da “Hani şu ‘FETÖ mağduru’ diye salınan, üzerine de para ödenen Ergenekoncular’ın, Balyozcular’ın fikirdaşları” diye tarif etti.

Köse’nin hayli dikkat çeken yazısı şöyle:

“Fal bakmadım!

Gaibden haber vermiyorum!

Korku salmak, sizleri panikletmek için de yazmıyorum; “Ben demiştim” demek için de…

Derinlerden gelen sesler duyulmaya başladı!

“Mart’ta Türkiye alev alev olacak” diyenlerin niyetleri aşikâr oldu!

“Başkanlık sistemi gelirse Türkiye kan gölüne döner” diye tehdit edenler Mart kedisi gibi şafak sayıyor!

Bu sefer, 28 Şubat’ta gündüz vakti veya 15 Temmuz akşamı misafirlikten dönüşte olduğu gibi tank yürütmeyi planlamıyorlar. Eski usûl, halk uyandığında her şeyi bitirmiş olma niyetindeler.

Kimler mi?

Hani şu ‘FETÖ mağduru’ diye salınan, üzerine de para ödenen Ergenekoncular’ın, Balyozcular’ın fikirdaşları!

Yaparlar mı yapamazlar mı, bilemem. Ama şunu çok iyi biliyorum, niyet var, niyeti eyleme dönüştürmeye yönelik hazırlık var.

“AKP’liler silâhlanıyor” haberlerine dikkat ediyor musunuz? Bu haberleri yaptıranlar sizce neyi perdeleme derdindeler?

“Darbe sonrası KAOS süreci başlatılmıştır. G.Doğu, Irak, Suriye’den şehitler. Şehirlerde kanlı eylemler. Ekonomik baskılar. Suikastlar. Birlik olalım. KAOS süreci ülkede iç çatışma ile beraber kanlı bir kalkışma ortamı yaratacak ve TSK emir komuta zinciri içerisinde yönetime el koyacaktır. Birlik herkesi kucaklamak ve farklılıkları kabullenmekle mümkündür. Ülkenin birlik ve beraberliğini sağlama sorumluluğu Cumhurbaşkanına aittir. KAOS ve darbe süreci ancak birlik ve beraberlikle aşılabilir. Cumhurbaşkanı birlik ve beraberliği sağlayamazsa önünde sonunda darbe olacaktır.” diye yazanlar neyin altyapısını hazırlamaktadır?

Defaatle yazdım. “Başkanlık sistemi gelirse ülke kan gölüne döner” tehdidinde bulunanlara hiçbir şey yapamıyorsanız bâri bilgisine başvurmak için misafir edin diye… Lâkin bunu yapması gerekenlerde yaprak kımıldamıyor ama diğer cenah postalları boyamaya başladı!

Müslüman Anadolu Halkı olarak “Bir şey olmaz” gafletine ve korku, panik ve endişeye düşmeden gerekli tedbirleri almalıyız. Çatıları erken elden geçirmek gerek, çünkü Mart ayını sadece kediler dört gözle beklemiyor!..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.