Cumhuriyet Gazetesi'nde yeni algı operasyonu

Cumhuriyet Gazetesi'nde yeni algı operasyonu
Cumhuriyet Gazetesi yeni bir provokasyona imza attı. Hedefte AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Mustafa Korkut vardı.

Cumhuriyet Gazetesi provokasyon için hiç bir fırsatı kaçırmıyor. Ancak araştırma gereği duyulmadan ve suçlanan isme söz hakkı tanınmadan imza atılan haberler her defasında koca bir yalan çıkıyor.
 
Cumhuriyet Gazetesi bu kez CHP milletvekili Barış Yarkadaş'ın sosyal medya hesabında paylaştığı bir fotoğraf üzerinden algı operasyonuna girişti. Fotoğraf AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Mustafa Korkut'un makam odasında çekilmişti. Korkut'un yanında da Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz vardı.

cumhuriyet_gazetesinde_yeni_algi_operasyonu_1487864684_3461.jpg
 
CHP'Lİ VEKİL PAYLAŞTI, CUMHURİYET YALANA ORTAK OLDU
 
CHP'li Yarkadaş ve gazete hemen o fotoğraf karesinde ikilinin arkasında görülen silahı ön plana çıkardı Algı operasyonu tam bu noktada başladı. Araştırmacı gazetecilikten örnekler sergileyen Cumhuriyet, haberinde o silahın orada neden olduğunu sorguladı. Hatta işi daha da ileri götürdü. "AK Parti silahlanıyor" gibi çirkin bir iftirada bulundu. O silahla mesaj verildiği iddia edildi. Provokasyon yapıldı.
 
YALANLARI ORTAYA ÇIKTI
 
Ancak aynı "araştırmacı gazete" bu asılsız iddiaları ortaya atarken, AK Partili ilçe başkanı Mustafa Korkut'a söz hakkı vermeyi hiç düşünmedi...24 ekibi ise konunun muhatabına ulaştı. Söz hakkı verdi ve Cumhuriyet Gazetesi'nin balonu patladı. Çünkü o fotoğraf karesi milli iradenin darbecilere karşı dimdik durduğu geceye 15 Temmuz direniş gecesine aitti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.