Şenol Güneş'ten derbi için G.Saray'a mesaj!

Şenol Güneş'ten derbi için G.Saray'a mesaj!
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Hapoel Beer Sheva galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Hapoel Beer Sheva'yı 2-1 yenip Avrupa Ligi'nde son 16 turuna kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş maç sonu yaptığı açıklamada, bundan sonra da her maça kazanmak için çıkacaklarını söylerken, önlerindeki turdan önce lig maçlarını düşündüklerini dile getirdi.

İşte Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in açıklamaları...

''Rakibimizin oyun anlayışını biliyorduk. Git geli olan bir maç oldu. Gereksiz top kayıplarımız da onlara pozisyon verdi. İzleyenler için hareketli bir maç oldu. Zor bir maç oldu, mutluyuz.''

''Biz her maçı çıkıp kazanmak için oynayacağız. Bugün de çıktık kazandık ama eksiklerimiz olduğunu da gördük.''

''Biz biraz fazla top kaybı yaptık. Ama buna rağmen iyi işler de yaptık...''

''Önümüzde bir lig maçı var, sonra bir lig maçı daha var. Sonra Avrupa Ligi oynayacağız. Adım adım gitmek lazım. UEFA'da ismi bilinen mi, bilinmeyen mi, yıldızı olan mı, olmayan mı bir takım çıkacak, onu görelim, ona göre devam ederiz.''

DERBİ AÇIKLAMASI

"Galatasaray'ın yönetimi, oyuncuları, hocası gayet başarılı, iyi işler yapıyorlar. Oyun olarak en iyisini yapmaya çalışacağız. Pazartesi oynama kararını federasyon yapıyor. Bunun için bütün kamuoyuna mesaj vermeyi doğru bulmuyorum. Hakemler eleştirilecek, fikstür eleştirilecek ama bunlardan bir şey beklemek, işinizi yapmıyorsanız uzun vadede sizi taşımaz"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum