Yer altında buldular!

Yer altında buldular!
İngiltere'de polisin ancak içeridekilerin dışarıya çıkmasıyla girebildiği sığınakta 20 oda var ve iki katlı. Tarlalardaki kenevirlerin değeri 1,2 milyon dolar.

İngiltere'nin Wiltshire bölgesindeki eski bir nükleer yeraltı sığınağında esrar tarlası bulundu.

Polis, Chilmark Yerel Hükümet Karargahı'na yapılan baskında 1,2 milyon dolar değerinde binlerce kenevir bitkisi ele geçirdi.

Çarşamba gecesi gerçekleştirilen operasyonda polis, girişi neredeyse mümkün olmayan sığınağa ancak aradıkları 6 şüpheli dışarı çıktıklarında girebildi.

Polis müfettişi Paul Franklin, kapı açıldıktan sonra düzeneğin ne kadar büyük olduğunu keşfettiklerini söyledi. Franklin, "Binada yaklaşık 20 oda var ve bina 2 kat. Neredeyse her oda toptan satış için üretilen kenevir bitkisiyle doluydu ve eskiden kalan bitkilere dair kalıntılar vardı" dedi.

Polis müfettişine göre, ortaya çıkarılan tarlalar ülkedeki en büyük ekinlerden biri.

15, 19 ve 37 yaşlarında 3 kişi esrar ürettikleri şüphesiyle gözaltına alındı. 27, 30 ve 45 yaşlarındaki diğer 3 kişiyse esrar üretimi ve insan kaçakçılığı şüpheleriyle gözaltına alındı.

Esrar üretilen Savunma Bakanlığı'na ait eski yeraltı sığınağı, 1980'de bölgede yaşayanları ve yerel hükümet yetkililerini nükleer bir saldırıdan korumak için yapılmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.