Taraftar isyan etti, G.Saray cevap verdi!

Taraftar isyan etti, G.Saray cevap verdi!
Lukas Podolski'nin 2.6 milyon Euro'ya Japonya'nın Vissel Kobe Kulübü'ne satılmasına tepki gösteren taraftarlara Galatasaray yönetiminden cevap geldi.

Sarı kırmızılı yöneticiler, "Elma ile armudu karıştırmayalım! Podolski, Çin'e değil, Japonya'ya gitti. Japonya'daki futbol pazarı Çin ile mukayese edilemez. Podolski, Çin'e gitseydi 7.5 milyon Euro'dan aşağı gitmezdi. Ama Çin'den de beklediğimiz teklif gelmedi. Ayrıca Lukas Podolski için Vissel Kobe'nin bize vereceği 2.6 milyon Euro bonservis bedeli Japon kulübünün kendi tarihinde ödediği en yüksek bonservis bedellerinden biri. Bu rakam Japonya için son derece yüksek" değerlendirmesinde bulundu.

1 HAZİRAN'A KADAR G.SARAY'IN

Peki madem Çin'den istenilen teklif gelmedi yönetim Alman yıldızı neden sattı? Yönetimin bu soruya verdiği cevap şöyle:

"Podolski'yi 30 yaşındayken Arsenal'den 2.5 milyon Euro'ya aldık. Bugün 32 yaşında ve 2.6 milyon Euro'ya sattık. Kendisi Japonya'ya gitmek istediğini bildirdi, biz de onay vermek durumunda kaldık." Sezon sonuna kadar G.Saray'da oynayacak olan Podolski, 1 Haziran itibarıyla Vissel Kobe'nin futbolcusu olacak. KAP'a dün yapılan açıklamaya göre 2.6 milyon Euro'ya satılan Podolski, kalan maçların yüzde 75'inde oynar ve G.Saray Şampiyonlar Ligi vizesi alırsa Kobe, 200 bin Euro daha ödeyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.