Beşiktaş'ta Gomez açıklaması! 'Sezon sonunda...'

Beşiktaş'ta Gomez açıklaması! 'Sezon sonunda...'
Beşiktaş yöneticisi Ahmet Nur Çebi, Siyah-beyazlı kulüpteki transfer gelişmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde hedeflerine doludizgin ilerleyen Beşiktaş'ta ikinci başkan Ahmet Nur Çebi, başarılarının tesadüf olmadığını belirtirken, transfer konusunda önemli bilgiler verdi. 

TRT Spor'a konuşan Çebi, "Bu takım 5 yıllık bir strateji sonucu oluşmuştur. Sabırla takip edilen bir planlamanın ürünüdür. Gelecek sezon bu doğrultuda transferler olacak. Belki bir santrfor takviyesi gelebilir. Demba Ba'nın 2 ayda göstereceği performansa göre gelecek sezon belki devam edebiliriz. Mario Gomez de olabilir. Umut vermek anlamında değil, Gomez de gündeme gelebilir. Gomez'in hazır olması önemli değil, hocamız da var. İstemek önemli değil her şeyle bağdaştırmak lazım. O gün faydalı olan Gomez bugün olmayabilir. Mayıs sonu eldeki kadroyu değerlendirip bakacağız" diye konuştu.

ŞENOL HOCA SERT AMA ADALETLİ

Beşiktaş'ın son iki sezonda elde ettiği başarılarda teknik direktör Şenol Güneş'in büyük payı olduğunu vurgulayan Çebi, "Şenol hoca bizim için çok kıymetli. Sabah 8'de gelip akşam 8'de gidiyor. Futbolcuların izinli olduğu günlerde dahi tesislere gelip çalışıyor. Şenol hoca sert ama adaletlidir. Oyunculara 'Ben bazen bir şeyleri sertçe konuşarak yapıyorsam, bu hepimizin başarısı içindir' diyor. Çalışana formayı veriyor. Formayı dağıtırken adaletli olması takım içinde huzur yaratıyor" dedi.

HEDEFİMİZ AVRUPA LİGİ KUPASI

Ahmet Nur Çebi, UEFA Avrupa Ligi'nde Olympiakos ile eşleşmelerini de şöyle değerlendirdi: "Avrupa'da tek Türk takımı Beşiktaş kaldı. Dolayısıyla tüm spor kamuoyunun sorumluluğunu üzerimizde hissediyoruz. Avrupa Ligi'nde kupayı hedefliyoruz. Yapabilir miyiz, yaparız tabii ki. Beşiktaşlılığım kadar ulusum adına da böyle bir başarıyı bekliyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.