Lens: Fenerbahçe'ye minnettarım

Lens: Fenerbahçe'ye minnettarım
Hollanda Milli Takım Teknik Direktörü Danny Blind'in aday kadroya Lens'i de davet etmesi yıldız oyuncuyu çok sevindirdi.

Hollanda Milli Takım Teknik Direktörü Danny Blind, 25 Mart’ta Bulgaristan ile oynanacak Dünya Kupası grup eleme maçı ile 28 Mart’ta İtalya ile oynanacak hazırlık mücadelesinin aday kadrosunu belirledi. Davet edilen 27 ismin arasında Jeremain Lens de yer aldı.

Havalara uçtu

Fenerbahçe formasıyla ikinci kez bu daveti alan yıldız futbolcu adeta havalara uçtu. Çok mutlu olduğunu söyleyen 29 yaşındaki oyuncu, “Fenerbahçe’ye minnettarım. Burada yeniden kendimi buldum. Futbol hayatımı bu kulüpte sürdürmek için ne gerekiyorsa yapacağım. Sezon sonunda Sunderland Yönetimi ile bizzat görüşmeye hazırım. Tek isteğim Fenerbahçe’de futbol oynamaya devam etmek” ifadelerini kullandı. Lens, hafta sonunda da ölen babası Ricardo Wilfred için takım arkadaşlarının özel tişörtlerle ısınmaya çıkması ve rakip taraftarların bile üzüntü mesajları göndermesi nedeniyle çok duygulanmış ve, “Herkese teşekkür ederim” açıklaması yapmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.