Quaresma'ya ceza şoku!

Quaresma'ya ceza şoku!
Süper Lig'in lideri Beşiktaş'ta Quaresma'ya ceza verilecek. İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, Quaresma'ya ceza vereceklerini açıklarken gerekçelerini de söyledi.

Beşiktaş'ta Ricardo Quaresma'ya ceza geliyor. Siyah beyazlı kulübün 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, Süper Lig'in 23. haftasındaki Çaykur Rizespor maçında oyundan çıktıktan sonra soyunma odasına giden ve Olympiakos maçında da Atiba ile tartışan Quaresma'ya ceza verecekelrini açıkladı.

Çebi, Ümraniye'de açılışını yaptığı Kartal Yuvası mağazasında basın mensuplarına açıklamalar yaptı.

Soruları yanıtlayan Çebi, "Biz nasıl vecibelerimizi yerine getirmediğimiz zaman futbolcumuza cezamızı ödüyorsak futbolcu da vecibelerini yerine getirmediği zaman cezasını ödemek zorundadır. Ceza vermeyi düşünüyoruz. Quaresma'ya ceza verme konusu yönetim kurulunda konuşulacak. Bugünden 'Ceza verilecek' diyemeyiz ama ceza verilmesiyle ilgili konu yönetim kurulu gündemine gelecektir." dedi.

Beşiktaş'ın dün Kayserispor karşısında aldığı beraberlik ve kaybedilen iki puanla ilgili de konuşan Çebi, "Kayserispor'un ligin ikinci yarısındaki performansı ortada. Zorlu bir maç olmasını bekliyorduk. Üç sonuca da hazır bir maç seyrettik. Çok keyifli bir maç oldu izleyenler açısından." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.