Galatasaray'a Bruma faksı...

Galatasaray'a Bruma faksı...
Galatasaray'ın yıldızı Bruma'nın Portekiz Milli Takımına çağırılacağı iddia edildi.

FutbolArena - Galatasaray'ın henüz 18 yaşındayken 12 milyon euro karşılığında Sporting Lizbon'dan transfer ettiği Portekizli yıldız Bruma, bu sezon gösterdiği performansla parmak ısırtıyor.

Geçtiğimiz sezonlarda istikrarlı ve sonuca etki edebilecek bir performans ortaya koymakta zorlanan Bruma bu sezon ise büyük bir çıkış yaptı. 22 yaşındaki Portekizli yıldız bu sezon oynadığı 28 maçta 8 gol 8 asist yaparken, sezonun ilk yarısında Portekiz Milli Takımına değil, ümit milli takımına çağırılmıştı.

BRUMA BU KEZ MİLLİ TAKIMA

Fanatik'in haberine göre, başarılı performansını sürdüren Bruma bu kez Portekiz A Milli kadrosuna davet edilecek. Habere göre Portekiz Futbol Federasyonu, Bruma'yı A Milli Takım kadrosuna davet edeceklerini Galatasaray Kulübü'ne faks ile bildirdi.

Daha önce Ekim ve Kasım 2013'te İsveç ve Lüksemburg ile oynanan Milli maçlar için Portekiz A Milli Takımına davet edilen Bruma bu maçlarda yedek kulübesinde oturmuş ve süre alamamıştı.

Portekiz bu kez 25 Mart'ta Dünya Kupası eleme grubunda Macaristan'ı sahasında ağırlayacak ve 28 Mart'ta da İsveç ile bir hazırlık maçı oynayacak. Bruma'nın bu kez Portekiz Milli Takımı formasıyla ilk kez sahaya çıkacağı düşünülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.