Cumhurbaşkanı Erdoğan servisçileri uyardı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan servisçileri uyardı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da esnaf buluşmasında servisçileri plaka konusunda uyardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da esnaf buluşmasında servisçileri plaka konusunda uyardı. "Plaka isteyen servisçileri uyardı. Ben size plaka tahdidi demedim. Size hak olmayan bir şeyi veremem. Kusura bakmayın böyle bir şey olamaz. Bir anda plakalar fırlayıp gidecektir. Bu mümkün değil" dedi.

15 Temmuz'da ilk kim harekete geçti. Esnaf ve zanaatkarlar oldu. Siz böyle ayakta olduğunuz sürece bize kimse el aman dedirtemez. 

Yabancı bir tüccar kumaş için Osmanlı toprağına geliyor. Esnaf diyor ki, bu kumaş hatalı. Siz bunu kendi memleketinizde bunu satarken belki hatalı demezsiniz zannederler ki, Osmanlı kumaşı hatalıdır. Biz bunu kabul edemeyiz. 

Sicil affıyla geçmiş kötü sigorta geçmişi temizlendi. Taksicilerin ÖTV'siz araçlarına sahip olmaları sağlandı. 36 ay faizsiz kredi imkanı sağlandı. 

2017 yılında 460 bin Kobi'ye faizsiz kredi verildi. 

Tekirdağlı Göknur Damat kardeşimiz kanser illetine yakalanınca aldığı Kosgeb'ten aldığı destekle kendi işini kuruyor ve o moralle hastalığı yeniyor.

Diyarbakır'da 53 kişi öldürülen kardeşlerimizi hatırlıyorsunuz değil mi? Ekonomik sıkıntıları hatırlıyorsunuz değil mi? Dönemin Başbakanı'na atılan yazar kasayı hatırlıyorsunuz değil mi?

BEN SİZE PLAKA TAHDİDİ DEMEDİM

İstikrar ve güveni şahıslara bağlı olmaktan çıkarmak için yönetim sistemini değiştirme kararını aldık. 

Servisçi kardeşlerime de şunu söylüyorum: Verdiğiniz mektubu Büyükşehir Belediye Başkanıma verdim. Öncelikle bu plaka işini garanti altına alacağız. 

"HAKKINIZ OLMAYAN BİR ŞEYİ SİZE VERMEM"

Şimdi siz kimi taşıyorsunuz? Öğrencileri. 1 hafta 10 gün içerisinde bu iş neticelenecek. Ben size plaka tahdidi demedim. Size hak olmayan bir şeyi veremem. Kusura bakmayın böyle bir şey olamaz. Bir anda plakalar fırlayıp gidecektir. Bu sizin hakkınız değil. Kimse kapris yapıp bu işe ülkeyi karıştırmasın. Tahditli plaka sözü vermedim. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.