Belçika Başbakanı'nın 'PKK'lı Bakan' sevgisi

Belçika Başbakanı'nın 'PKK'lı Bakan' sevgisi
Belçika Başbakanı Charles Michel, PKK yanlısı Devlet Bakanı Zühal Demir’e destek çıktı.

Yeni Flaman İttifak Partisi (NVA) Milletvekili Zühal Demir’e yönelik başlatılan kampanyanın kasıtlı yapıldığını ileri süren Belçika Başbakanı Charles Michel, Türk basınını Zühal Demir’i “terörizme destek çıkıyor” diye kampanya yürütmekle suçladı.

TÜRK BASININI ELEŞTİRDİ

Her fırsatta Türkiye Cumhuriyeti’ne yönelik yaptığı açıklamalarla başta Belçika Türk toplumu olmak üzere Türk basınının da tepkisini çeken Zühal Demir’le ilgili Belçika basınına açıklamalarda bulunan Başbakan Charles Michel, Zühal Demir’e arka çıkarak, Türk basınını eleştirdi.

idqsd_1490163251_7733.jpg

Devlet Bakanı Zühal Demir’e yönelik başlatılan kampanyanın kasıtlı yapıldığını ileri süren Belçika Başbakanı, Türk basınını Zühal Demir’i “terörizme destek çıkıyor” diye kampanya yürütmekle suçladı.

"BİLİNÇLİ KAMPANYA"

Kendine göre linç kampanyası olan bu kampayanın bilinçli bir şekilde yapıldığını da ileri süren Belçika Başbakanı, bunun Türkiye Cumhuriyeti tarafından Avrupa Birliği ülkelerine yönelik uyguladığı bir strateji olmakla itham etti.

DEFALARCA PKK ETKİNLİKLERİNE KATILDI

Terör örgütü PKK’yı Belçika’da temsil eden kuruluşların etkinliklerine defalarca katılan Zühal Demir’in her zaman arkasında oldukları belirten Başbakan Michel, Türkiye’de terör örgütü FETÖ tarafından Temmuz 2016’da gerçekleştirilmek istenen darbe girişiminden sonra insan haklarının değer kaybettiğini ve artık Avrupa Birliği standartlarıyla uyuşmadığını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum