Fenerbahçe'de yeni kriz!

Fenerbahçe'de yeni kriz!
Fernandao’nun sezonu kapaması yeni bir sıkıntıyı daha doğurdu. Advocaat’ın Emenike’ye güvenmemesi, Sow’u da kanat gibi kullanmasından dolayı elinde sadece Van Persie kaldı.

Fenerbahçe’de Atiker Konyaspor maçında kolu kırılan Jose Fernandao’nun sezonu kapaması keyifleri kaçırdı. Brezilyalı forvetin son dönemde yakaladığı form grafiği nedeniyle ilk 11’de kullanan Dick Advocaat, öğrencisinin sakatlığıyla yeni bir sıkıntı daha buldu.

Buna göre Hollandalı hocanın elinde forvet olarak sadece Robin Van Persie kaldı. Lider Beşiktaş’ın 11 puan gerisinde bulunan sarı-lacivertli takımda artık tek hedef Ziraat Türkiye Kupası oldu.

Opsiyon sorunu

Ancak bu yolda Advocaat’ın elinde hücum hattında gerçek anlamda oynatabileceği Van Persie dışında oyuncusu bulunmuyor.

Son dört maça yedek kulübesinde başlayan, moralsiz ve çalışmalarda isteksiz olan tecrübeli futbolcu dışında iki alternatif daha söz konusu olsa da bu seçenekler çok gerçekçi durmuyor. Advocaat’ın elinde Sow ile Emenike opsiyonları bulunuyor.

Ancak Sow’un ileri uçta Advocaat’ın beklentilerine cevap verememesi ve daha çok kanatta etkili olması sebebiyle bu seçenek çok fazla düşünülmüyor.

Diğer bir alternatif ise Emenike. Kadro dışı kaldıktan sonra affedilen ve Krasnodar deplasmanında ilk 11’de çıkan Nijeryalı futbolcu o tarihten bu yana bir daha forma alamadı. Taraftarın da tepkili olduğu Emenike’den faydalanma ihtimali gözükmüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.