Bu kez Trump'a fena çattı!

Bu kez Trump'a fena çattı!
Ünlü Hollywood yıldızı Arnold Schwarzenegger ABD Başkanı Trump'ın halk desteği oranlarında yüzde 39'da kalmasını eleştirip, Trump'a "Ne bekliyordun ki?" diyerek tepki gösterdi.

'Terminatör' film serisiyle hafızalara kazınan Arnold Schwarzenegger, ABD Başkanı Donald Trump ile aralarında süregelen atışmaya bu kez Twitter'da yayınladığı videoya devam etti.

Avustralya'da çekilen videoda ünlü oyuncu, "Ah Donald, halk desteği oranları açıklandı. Ve sen dibe battın. Yüzde 30'larda sın. Ne bekliyordun ki? Çocukların 'Okul Sonrası Programları'nı kaldırmak, maddi geliri düşük olan insanlardan 'Meals on Wheels' yardımlarını almak, 'Amerikayı yeniden harika' yapmak dediğin şey bu değil. Hadi ama. Sen bu tavsiyeleri kimden alıyorsun?" diyerek Donald Trump'ın politikalarını eleştirdi.

Eleştirmekle de yetinmeyen oyuncu, Trump'a bir öneri sundu. Schwarzenegger, "Sana biraz tavsiye vereyim, bir ortaokula git, Washington'da 10 kilometre uzaklıktaki Hart Ortaokulu'na git. Seni oraya götürebilirim, böylelikle o çocuklar için yaptıkları harika şeyleri görebilirsin. Hadi yapalım bunu" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.