Isparta’nın doğuştan şanslı bebeği

Isparta’nın doğuştan şanslı bebeği
Isparta Şehir Hastanesinde doğan ilk bebek olan Ali bebek, AKFEN Holding önetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın tarafından hayat boyu eğitim bursu ve iş garantisiyle ödüllendirildi.

Isparta Şehir Hastanesinde doğan ilk bebek olan Ali bebek, hastaneyi inşa eden AKFEN Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın tarafından hayat boyu eğitim bursu ve iş garantisiyle ödüllendirildi.

Isparta’da kamu özel ortaklığı modeliyle AKFEN Holding tarafından 1 milyar 150 milyon TL’lik yatırımla inşa edilen 755 yataklı Şehri Hastanesinde ilk doğan bebek Hazim Aslan ve Ayşen Aslan çiftini bebekleri Ali oldu. 3 kilo 80 gram ağırlığında normal doğumla dünyaya gelen Ali bebek, hastane idarecilerinin gözdesi oldu. 18 Mart’ta dünyaya gelen Ali bebeğin hayatı daha doğar doğmaz değişti. AKFEN Holding Yönetimi Kurulu Başkanı Hamdi akın, Ali bebeğin hayatı boyunca tüm eğitim masraflarını üstlendi, eğitimini tamamlandıktan sonra da holding bünyesinde iş garantisi verdi.

"ÇOK ŞAŞIRDIM"

Aslan ailesine müjdeyi AKFEN Holding Şehir Hastaneleri Genel Müdürü Uğur Kılınç verdi. Hediye karşısında şaşıran ve çok mutlu olan anne Ayşen Aslan, "Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Çok şaşırdım. Biz normalde Kadın Doğum Hastanesine gidiyorduk. Buraya tesadüfen geldik" dedi.

İŞİ DE GARANTİ

AKFEN Holding Şehir Hastaneleri Genel Müdürü Uğur Kılınç da "18 Mart itibariyle hastalarımızı transfere başladık. Ayşen Hanım, acil doğum talebiyle hastanemize başvuru yaptı. Bizim için çok anlamlı gündü. 18 Mart Çanakkale Zaferi. Hem Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümü olması hem de Ali bebeğin hastanemizin ilk bebeği olması nedeniyle AKFEN Yönetim Kurulu Başkanımız Hamdi Akın Bey aileye bir hediye verdi. Ali bebeğin eğitim hayatı boyunca tüm masraflarını karşılıyoruz. Eğitim hayatı bittikten sonra da holdingde iş vereceğiz. İş garantisi var. AKFEN olarak Ali’nin hastanemizin ilk bebeği olması bizim için mutluluk ve gurur verici, Ali Bebek’in şansı devam ediyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.