Türkiye'de dengeleri değiştirecek transfer!

Türkiye'de dengeleri değiştirecek transfer!
Beşiktaş, Borussia Dortmund’a kaptırdığı genç yıldız Emre Mor'u gelecek sezon Bundesliga ekibinden kiralamayı planlıyor.

Son yıllarda kiralama formülüyle Talisca, Aboubakar, Mario Gomez, Gökhan Töre ve Sosa gibi oyunculara siyah beyazlı formayı giydiren Beşiktaş yönetimi şimdi de gözünü Emre Mor'a dikti.

Nordsjaelland kulübünde keşfedilen ve A Milli Takım'a alınınca Avrupa'nın gözdesi haline gelen Emre, o dönemde de Beşiktaş'ın gündemine gelmiş ancak 10 milyon Euro'ya yakın bir bedelle Borussia Dortmund'a gitmişti.

Kara Kartal'ın sezon sonu en önemli hedeflerinden birinin 19 yaşındaki futbolcu olacağı öğrenildi. Bu sezon geniş kadrosuyla dikkat çeken Alman devinde sadece 17 maçta ve çoğunlukla kulübeden gelerek şans bulabilen Emre Mor'un bir yıllık kiralanması planlanıyor.

Dortmund ile yapılacak anlaşmaya, Emre'nin Şampiyonlar Ligi'nde düzenli oynatılması maddesi eklenmesi de gündemde. Böylece genç yıldıza tecrübe kazandırılması sağlanacak.

Yetenekli kanat oyuncusunu kaptırmak istemeyen Beşiktaş, sezon tamamlanmadan Dortmund'la temaslara başlama kararı da aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.