Flaş iddia! F.Bahçeli yıldız Galatasaray yolunda..

Flaş iddia! F.Bahçeli yıldız Galatasaray yolunda..
Galatasaray, Fenerbahçe'nin sol beki Hasan Ali Kaldırım'ı transfer listesinin ilk sırasına aldı

Galatasaray'daki izleme komitesi, Türkiye ve yurt dışında transferi mümkün olan isimleri teknik direktör Igor Tudor'a sunarken, bunlar arasına, Fenerbahçe'yle sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Hasan Ali Kaldırım'ı da koydu. 

Sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe'de istikrarlı ve mücadeleci futboluyla beğeni toplayan oyuncunun transferinde Tudor'un değerlendirmesine göre hareket edecek.

Hırvat teknik adamın yerleştirmeye çalıştığı 3-4-3 sisteminde Hasan Ali'nin hem geride hem de orta alanda bu formatta oynayabilecek özellikte olması, Galatasaray'ın bu transferde iştahlı olmasına yol açtı. Fiziksel olarak Hasan Ali'nin iyi düzeyde olması da, Tudor'un bu transfere olumlu bakabileceğine işaret ediyor.

FIFA kuralları gereği sözleşmesi yaz döneminde bitecek futbolcularla görüşmek mümkün olurken, Türkiye'de ise bu farklı işlemekte... Talimatlara gere Galatasaray, transfer görüşmesi yapabilmek için sözleşmenin tamamlanmasını beklemek zorunda kalacak. Sarı-kırmızılılar da zaten etik kurallar gereği ligin bitimi sonrasında harekete geçecek.

Galatasaray'ın, bonservisi elinde olacak olan Hasan Ali'ye Fenerbahçe'nin teklif edeceği rakamın üzerinde bir para önereceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.