F.Bahçe'den sürpriz karar! Van Persie...

F.Bahçe'den sürpriz karar! Van Persie...
Fenerbahçe, yıllık 4.9 milyon Euro garanti para alan Robin van Persie için kararını verdi.

Fenerbahçe’de bu sezon beklentilere karşılık veremeyen Van Persie eğer iyi bir teklif gelirse satılacak. Sarı lacivertli kulüpten yıllık 4.9 milyon Euro garanti para alan Hollandalı yıldız, özellikle bu yıl bir türlü bekleneni veremedi.

Bu durum üzerine sarı lacivertli kulüp, eğer Hollandalıyı isteyen olursa onu elden çıkartacak. Van Persie’ye yaklaşık 6 milyon Euro bonservis bedeli ödeyen sarı lacivertliler, amortisman hesabıyla bonservisi belirleyecek.

Yönetimin hesabına göre Fenerbahçe’ye 6 milyon Euro’ya alınan Robin van Persie, yıllık 2’şer milyon amortismanı düşülünce 2 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında elden çıkartılabilir.

Öte yandan Fenerbahçeli yöneticilerin, teklif gelmezse gitmesi konusunda ısrarcı davranmayacağı Van Persie satılmasa bile, mutlaka bir golcü transferi yapacağı öğrenildi. Gelecek yılın planlamasının da 1 ay içerisinde bitirileceği kararlaştırıldı.

Fenerbahçe’ye 2015-2016 sezonunda İngiliz devi Manchester United’dan transfer olan Robin van Persie, şimdiye dek sarı lacivertli formayla çıktığı 75 karşılaşmada 32 kez rakip fileleri sarstı ve 5 asist yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.