Erdoğan'dan salonu ayağa kaldıran sözler!

Erdoğan'dan salonu ayağa kaldıran sözler!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye karşıtlarına söylediği, "Bizimle baş edemeyeceksiniz, bedelini ödeyeceksiniz" sözleri salonda uzun süre alkışlandı.

İşte o konuşmadan satır başları

"Bugün hamdolsun Türkiye gibi bir vatanımız, Türkiye gibi bir sığınağımız, Türkiye gibi bir geleceğimiz var. Bizim kimsenin toprağında egemenliğinde gözümüz yok. Ama söz konusu Türkiye olunca birilerinin bakışları değişiyor. Biz Rumeli ve Balkanlar olmak üzere hiçbir kardeşimizden vazgeçmeyiz, vazgeçemeyiz.

BULGARİSTAN'DAKİ SOYDAŞLARIMIZA SESLENİYORUM...

Bulgaristan'da seçimler var. Ben buradan oradaki soydaşlarımıza sesleniyorum. Seçimlerin sükun içerisinde adil ve şeffaf geçmesini temenni ediyorum. Baskıların gerçekleştiğini görmek bizi ciddi manada rahatsız ve tedirgin ediyor. Bir taraftan demokrasi diyeceksin. Diğer taraftan ciddi manada baskı yapacaksın. Her zaman olduğu gibi bu seçim konusunda da demokrasi içerisinde hareket edileceğini temenni ediyorum. Dünyanın bu sıkıntılı döneminde bölgemizin istikrarına hep birlikte ve her zamankinden daha sıkı sarılmamız gerekiyor.

15 GÜN İÇERİSİNDE ÇALIŞMA İZNİ VERİLECEK

Çeşitli vesilelerle ülkemize giriş yaptıkları halde vatandaşlık kazanamamış olanlar için de birinci derece yakın olanlara istisnai bir uygulama yoluna gidildi. Bu kişiler 5 yıllık ikamet şartı aranmadan vatandaşlığa kabul edildi. Genel Sağlık Sigortası kapsamına alınması da buna dahil olacak. Böylece ülkemizle irtibatı olan tüm kardeşlerimizin sağlık kuruluşlarımızın hizmetlerinden faydalanabilmesi de sağlanmış olacak. Buralardan gelen kardeşlerimize 15 gün içerisinde çalışma izni verilerek bu konudaki sıkıntı da çözülüyor.

HALA ANLAYAMADIYSAN...

Biliyorsunuz 16 Nisan'da Türkiye sandık başına gidiyor. Bu değişiklik konusunda yalan yanlış konuşuyorlar. Eğer sen bu ülkede nelerin üretildiğini hala anlayamadıysan yazıklar olsun.

TUTTURMUŞ BİR TEK ADAM, KİMDEN BAHSEDİYOR BEN DE BİLMİYORUM

Şimdi bu 18 maddenin neyine neden karşısın bunu söyle! Söylemiyor. "Cumhurbaşkanı akşam yatıp sabah lokantaları kapatır" diyor. Bunu söyleyen öyle alelade biri değil ha asıl üzüntü veren bu. Ana muhalefetin başı. Biz mi başka bir ülkede yaşıyoruz. Bu zat mı başka dünyada yaşıyor.Söylediklerinin de anayasa değişikliğiyle alakası yok. Tutturmuş bir tek adamlık gidiyor. Bahsettiği tek adam kim onu ben de bilmiyorum. Seçimle iş başına gelen, görev süresi belli olan bir Cumhurbaşkanı. Seçimin, sürenin olduğu yerde böyle bir tehlike olabilir mi?Senin partinin genel başkanlığını yapmış olan İnönü tek adamdı. O dönemde kimseye hayat hakkı tanınmıyordu. Partinin il başkanları valilik yaptı ya. Biz böyle bir şey yapsak nasıl olur Kılıçdaroğlu? Böyle bir şey olabilir mi? Siz bu ülkede milletin oyuyla iktidar olmuş Menderes idam edildiğinde bunun karşısında durmadınız. Destekleyen zihniyetin tak kendisi oldunuz.

ÖNCE YAKASINA MİLLET YAPIŞIR

Cumhurbaşkanı meclisi fesheder diyor. Böyle bir şey yok. Akşam yatıyor bir yalan sabah başka yalan. Anayasa ve yasalara ters kararname çıkaramazsınız. Buradan tek adamlık çıkması mümkün mü? Kaldı ki Cumhurbaşkanı nefsine yenildi. Tek adamlık yaptı. Bu millet onun yakasına yapışır.Tek adamlık ithamı safsatada kaynaklı bir hezeyandır. Boş çuval ayakta durabilir mi? Yeni sistemin şifresi istikrardır. Güvendir. 1991'den bu yana istikrarlı bir yönetim olsaydı bugün bulunduğum yerin tam 2 kat ilerisinde olurduk.

SALONU AYAĞA KALDIRAN SÖZLER: BİZİMLE BAŞ EDEMEYECEKSİNİZ!

Onlar çılgına dönüyorlar. Türkiye bunu nasıl yapıyor diyorlar. Almışlar yanlarına PKK'yı FETÖ'yü, DEAŞ'ı onlarla birlikte yürüyorlar. Bizimle baş edemeyeceksiniz! Biz milletimizle yürüyoruz. Evelallah hepsi bir tarafa bizim daha delinecek çok dağlarımız, inşa edilecek çok köprülerimiz, kurulacak çok fabrikalarımız, kepegi açılacak çok dükkanlarımız var. Onlar Güneydoğu Anadolu'da Kürt kardeşlerimin evlerininönüne çukurlar açtılar. Hendekler açıp bombalar yerleştirdiler. Utanmadan sıkılmadan hala el aman diliyorlar. Yok! Adalet neyse bedelini ödeyeceksiniz.

Erdoğan'ın bu sözleri salonda büyük coşkuyla karşılandı. Dinleyiciler Erdoğan'ı dakikalarca alkışladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.