Bonzai sofrada

Bonzai sofrada
Bonzai… Yani son yılların en korkunç zehiri… Uyuşturarak öldürüyor. Bir kez kullananlar dahi bu zehirin ağından kurtulamıyorlar.

Gençlerimizi ve el kadar yavrularımızı zehirleyen uyuşturucu tacirleri bu kez bir ailenin sofrasına kadar girdi. İstanbul’un göbeğinde, Üsküdar’da bir vatandaş bahçesinde bulduğu poşetin içerisindeki otları kekik sanıp mangalda kullanınca 1 kişi öldü 9 kişi ise hastaneye kaldırıldı.
 

ÖLÜNCE UYUŞTURUCU OLDUĞU ANLAŞILDI

Olayın meydana geldiği adres Üsküdar Yavuztürk Mahallesi Sarıkanarya Sokak.. Ev kadını Aysel Karahan, Ankara’dan gelen yakınları ile birlikte yemek yemek için evin bahçesinde mangal yaktı. Aysel Karahan bu sırada daha önceden bahçede poşet içerisinde bulduğu ve kekik sandığı bonzaiyi etin üzerine serperek terbiyeledi. Mangalda pişen etten yiyen Aysel Karahan, Cuma Karahan, Sare S. Erhan D. Hatice A. Serdar A. Nevzat A. Aysel A. Gürhan D. ve enişte Bayram Aktan zehirlenerek ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavi gören 9 yaralı çıkarken, Bayram Aktan yaklaşık bir hafta sonra hayatını kaybetti. Kalp krizi sonrası hayatını kaybeden Bayram Aktan’ın ölüm nedeninin kekik zannedilen bonzai olduğu anlaşıldı.
 

UYUŞTURUCU TACİRLERİ KOL GEZİYOR
 

Üsküdar’da ızgara yaparken ete baharat yerine uyuşturucu madde karıştırılması iddiasıyla ilgili polis, evin bahçesine poşet içindeki uyuşturucuyu kim ya da kimlerin attığını tespit etmek için çalışma başlattı. Olayın yaşandığı sokakta oturan Kerim Alcan isimli vatandaş, olayın çok acı olduğunu belirterek, 38 yıldır aynı mahallede yaşadığını ve çevrede uyuşturucu kullananlar olduğunun bilindiğini anlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.