Başbakan: CHP'de her boy genel başkan var

Başbakan: CHP'de her boy genel başkan var
Başbakan Binali Yıldırım, CHP’ye yüklenerek, "Kimin genel başkan olduğu belli değil," dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, CHP’ye yüklenerek, "Kimin genel başkan olduğu belli değil, her biri boy. Baykal, Muharrem İnce, Gürsel Tekin, ayrı bir havadan çalıyor, hepsi 16 Nisan için değil genel başkanlık için kendi hesaplarını yapıyorlar" dedi.

Cumhuriyet Meydanı’nda ‘Gençlik evet diyor’, ‘ Kararımız net tabi ki evet Burdu’, ‘ Önce memleket tabi ki evet’, ’Daima millet kararımız evet’ yazılı pankartlar eşliğinde alkışlarla kürsüye gelen Başbakan Binali Yıldırım, "Burdur İstiklal Marşımızın şairi Mehmet Akif’in şehri Burdur, göller şehri Burdur, ilim irfan şehri Burdur, göller diyarı Burdur. Bugün yine çok güzelsin Burdur" dedi.

"KAZANDIĞI SEÇİM YOK"

Kılıçdaroğlu’nun 7 seçime girdiğini ve 7’sini de kaybettiğini kaydeden Binali Yıldırım, "Hala tek adamsın, aynaya bak tek adamı arıyorsan. Demokrasinin olduğu yerde çok partili olan yerde diktatörlük olur mu olmaz. Türkiye’de Kılıçdaroğlu’nun hatırı için iki cumhurbaşkanımı, iki tane muhtar mı seçeceğiz, iki belediye başkanı mı seçeceğiz. Bugünlerde HDP ile kol kolalar onlardan eş başkan hastalığı geçmiş tek adam diye tutturmuş. Kimin genel başkan olduğu belli değil, her biri boy. Baykal, Muharrem İnce, Gürsel Tekin, ayrı bir havadan çalıyor, hepsi 16 Nisan için değil genel başkanlık için kendi hesaplarını yapıyorlar. Bırakın milletin işiyle uğraşın hesabınızı sonra görün, milleti kendi işlerinizde kullanmayın" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.