Serdar Ortaç konserinde bomba alarmı

Serdar Ortaç konserinde bomba alarmı
Bulgaristan'da Serdar Ortaç'ın konser vereceği bir mekanda bomba ihbarı yapıldı. Alan tahliye edildi.

Bulgaristan’ın Svilengrad şehrinde bulunan özel bir eğlence kırmızı alarm verildi, onlarca polis bölgeye sevk edildi.

Türk şarkıcı Serdar Ortaç’ın da konser vereceği eğlence mekanında, bomba ihbarı yapıldı, aralarında Türk vatandaşlarında olduğu yüzlerce insan tahliye edildi.

Bulgaristan’ın Türkiye’ye 30 kilometre uzaklıkta bulunan Svilengrand şehrinde, bomba ihbarı nedeniyle kırmızı alarm verildi. Eğlence merkezi içerisinde bulunan yüzlerce insan tahliye edilirken, bölgeye sevk edilen bomba imha uzmanı ekipleri ve Bulgar polisler çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı.

SERDAR ORTAÇ KONSER VERECEKTİ

Serdar Ortaç’ın sahne almasına dakikalar kala, eğlence mekanında bomba ihbarı yapılması üzerine, aralarında Türk vatandaşlarının da bulunduğu yüzlerce kişi büyük panik yaşadı. Bölgeye sevk edilen Bulgar polisleri casino çevresinde güvenlik hattı oluşturdu. Bulgaristan emniyet yetkilileri tarafından bomba ihbarını yapan kaynaklar ise açıklanmadı.

BİR GÜN ÖNCE SINIRI KAPATMIŞLARDI

Bulgaristan’da yapılması planlanan seçimler öncesi, bazı aşırı milliyetçi Bulgar gruplar tarafından geçtiğimiz hafta içerisinde Kapıkule Sınır Kapısı karşısında bulunan Kapitan Andrevo Sınır Kapısı yakınlarında, Bulgaristan’da oy kullanabilecek Türk seçmenlerin ülkeye gelmemeleri için yollar kapatılmıştı.

Geçtiğimiz Cuma günü de yine aşırı milliyetçi Bulgar gruplar tarafından aynı bölgede büyük bir eylem gerçekleşmiş, Türk seçmenleri taşıyan otobüsler uzun süre sınır kapısında bekletildikleri için bazı Türk seçmenler sınırı yaya olarak geçmek zorunda kalmıştı. Ayrıca, Bulgar gümrük yetkilileri, ‘güvenlik’ gerekçesi göstererek, Türk gazetecilerin ülkeye girişini engellemişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.