Referandumdan Evet çıkarsa SP kapanır mı?

Referandumdan Evet çıkarsa SP kapanır mı?
Referandumdan “Evet” çıkarsa, pekçok parti gibi Milli Görüş partisi Saadet de tarihe mi karışacak? “Hayır”cı SP kapanıp, sosyal bir harekete döner mi? SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’na bu soru soruldu. İşte SP liderinin cevabı:

16 Nisan’daki referandumdan “Evet” çıkarsa, pekçok parti gibi Milli Görüş partisi Saadet de tarihe mi karışacak? Referandumda “Hayır”dan yana tavır alan Saadet Partisi kapanıp, sosyal bir harekete döner mi? SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’na bu soru soruldu. İşte SP liderinin cevabı:

Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Haftası münasebetiyle ESAM tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen Uluslararası Milli Görüş Sempozyumu’nda sunum yapan akademisyenlerle, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu arasında ilginç bir referandum diyalogu yaşandığı ortaya çıktı.

Milli Gazete köşe yazarı Adnan Öksüz’ün aktardığı bilgilere göre, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve SP Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, sempozyum sonrası sözkonusu akademisyenlerle akşam çayı içtiler. Geç saatlere kadar sohbet ettiler. Akademisyenler Karamollaoğlu ile Asiltürk’e sormak istedikleri her şeyi sordular; cevap aldılar. 

Genç akademisyenlerden biri “Temel Bey’in soru sorulan tüm meselelerde zihninde tam bir netlik ve kararlılık gördüm. Çok takdir ettim” dedi.

Çay faslında bir akademisyen “Referandum evet ile sonuçlanırsa Türkiye’de iki parti dışında diğer partilerin bir fonksiyonu kalmayacak. Saadet Partisi’ni kapatıp siyaset dışında sosyal bir harekete döner misiniz?” şeklinde bir soru sordu.

SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun cevabı netti: “Saadet Partisi asla yolundan dönmeyecektir. Zaten referandumun sonucu ne olursa olsun en başarılı çıkan parti, Saadet Partisi olacaktır.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum