FETÖ'cü hainler cezaevinde birbirine girdi

FETÖ'cü hainler cezaevinde birbirine girdi
ByLock’tan iletişim kuran FETÖ üyeleri, cezaevinde birbirine girdi. Rütbeli hainler, mahkemeye giderken darbeci komutanlarını kravatla boğmak istedi.

Orduya sızan FETÖ'cü teröristler, gizli iletişim programı ByLock üzerinden haberleşerek ihanet planını yaptı. 15 Temmuz gecesi de darbeye kalkışıp milletin kanını akıttı.
 
İşte o alçaklar devletten bir bir ayıklandı. Bazıları yurt dışına kaçtı. Çoğu tutuklanıp hapse atıldı. Adalete hesap vermeye başladı. Ağır cezaları görenler ise birbirini suçladı.
 
Bu çatlak Ankara'da had safhaya ulaştı. TSK ile ilişiği kesilen alt rütbeli askerler, isyan bayrağını açtı. Polatlı Topçu Tugayı'nın eski komutanı Murat Aygün ile yardımcısına saldırdı.
 
Cezaevi aracında harekete geçen sanıklar, kravatlarını sıkıp iki eski komutanı boğmaya çalıştı. Jandarma, ayakkabı bağcığından sonra darbecilerin kravat takmasını da yasakladı.
 
Darbeci eski Tuğgeneral Murat Aygün, takım elbise giyip kravat taktı. Adaleti yanıltmaya kalktı. Böylece "İyi hal" indirimi almayı amaçladı. Fakat kurnazlığı işe yaramadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.