İbrahim Tatlıses'ten olay FETÖ iddiası!

İbrahim Tatlıses'ten olay FETÖ iddiası!
İbrahim Tatlıses, FETÖ mağduru olduğunu söyleyerek isyan etti.

İbrahim Tatlıses, FETÖ mağduru olduğunu söyleyerek isyan etti. Tatlıses 2010 yılında Ahmet Özbey’den 6 milyon dolar değerinde uçak satın almış, ancak çürük olduğunu fark edince uçağı iade etmek istemişti.

İade işlemi gerçekleşmeyince uçağın parasını ödemeyen ünlü türkücünün villasına tedbir kararı konuldu ve icra yoluyla satıldı. Yargıya başvurup satışın iptalini isteyen Tatlıses, bu talebi de reddedilince sosyal medyada isyan etti:

“Beni vuracakları zamandan bile haberleri vardı. Bakıyorum o zamanın emniyet müdürü, içişleri bakanı, savcıları, hakimleri şimdi hepsi aranıyor. Kimisi mahkemede yargılanıyor, kimisi cezaevinde, kimisi de firari! E benim ne günahım vardı da hem vuruldum, hem uçağımız gitti, hem evlerimde haciz var? Benim bildiğim Yargıtay kararları 1.5-2 seneden önce karara bağlanmaz.

Nasıl oluyor da itiraz talebimizi 54 günde reddettiler? Dosyalar incelenmeden talebin reddine karar veriliyor. Neden bu Ahmet Özbey yakalanmıyor? Damadı firari, kızı şu an cezaevinde, kendisi ortada dolaşıyor ve ha bire evlerime, hesaplarıma avukatı aracılığıyla haciz koyduruyor. 6 senedir çalışmıyorum, neyle geçiniyorum kimsenin bunu sorduğu yok. Mallarımın geri verilmesini istiyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.