2017 Sokak Modasının En Trend 10 Parçası

2017 Sokak Modasının En Trend 10 Parçası
Bu yıl gardrobunuzda bulunması gereken en trend parçaları sizin için listeledik.

Sevdiğiniz markaların indirim kodlarına ve kampanyalarına picodi türkiye sayfasından ulaşabilir ve alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.

Korse Kemerler

2017’nin en dikkat çekici trendlerinden biri korse kemerler. Belinizin inceliğine vurgu yapan korseler feminen bir stil oluşturuyor. Stil sahibi bir görünüm için bu kemerleri spor ve günlük parçalar ile kombinleyin. Tişörtler, sweatshirtler ve boyfriend gömlekler korse kemerler ile mükemmel uyum sağlar. Dikkat çekici bir görünüm için deri taytlar ve pantolonlar ile kombin yapabilirsiniz.

 

Bol Pantolonlar

İlkbahar ve yaz aylarında bol pantolonlar şıklığın yanında rahatlık sunuyor. Gündüzden geceye uyarlayabileceğiniz bol pantolonlar gardrobunuza mutlaka eklemeniz gereken parçalardan biri.

 

Şeritli Pantolonlar

Pantolonların yanlarına eklenen şeritler stil sahibi bir görünümün yanı sıra illüzyon yaratarak daha fit bir silüet oluşturuyor. Smokin pantolonlar kesimine ve kombinleme biçiminize göre spor ya da klasik bir hale bürünüyor.

 

File Çoraplar

Feminenlik ile özdeşleşen file çoraplar yeni sezonda “cool” ve asi bir tavra bürünüyor. File çorapları ister yırtık kot pantolonlarla kombinleyin, isterseniz de belinizden gözüken file çorap detayı ile seksi bir görünüm yaratın. File çorapları kullanmanın bir diğer yolu ise pantolon çorabı formundaki çorapları tercih ederek spor ayakkabılar, makosenler ya da topuklu ayakkabılarla kombin yapmak.

 

Braletler

Braletler rahatlığın yanı sıra şık ve zarif bir görünüm yaratıyor. 2017 yılının cesur trendlerinden biri braletler derin dekolteli tişörtler, bluzlar ve gömlekler ile kombinlenerek basic parçalara hareket katıyor.

 

Pileli Etekler

Pileli etekleri spor ayakkabılar ya da sandaletlerle günlük ve rahat bir stil oluşturabileceğiniz gibi topuklu ayakkabılarla kombinleyerek daha şık bir görünüme de kavuşabilirsiniz. Metalik renklerdeki pileli etekler sezonun favorileri arasında yer alıyor.

 

Transparan

Tranparan etekler, gömlekler, bluzlar ve sweatshirtler yeni sezonda sokak modasının vazgeçilmezi haline geliyor. Transparan detaylar kullandıkları parçalara gizemli bir hava katıyor.

 

 

Gömlek Elbiseler

Gardıropların kurtarıcı parçalarından gömlek elbiseler ile ilkbahar ve yaz aylarında çabasız şıklığı yakalayabilirsiniz. Bol kesimli elbiseler ile salaş bir sokak stili yaratabileceğiniz gibi bir kemer yardımıyla belinizi belirginleştirebilirsiniz. Sade bir gömlek elbiseyi aksesuarlar ile zenginleştirmeniz de mümkün.

 

Omzu Düşük Üstler

70’ler modası omzu düşük üstler son yıllarda modern yorumlarıyla sokak modasında kendine yer buluyor. Omuzlarınızın zarafetine vurgu yapan omzu düşük üstleri ister kot pantolonlarla kombinleyin isterseniz de şortlarla.

 

Metalik Renkler

Ayakkabıdan eteğe, çantadan güneş gözlüğüne kadar birçok parçada karşımıza çıkan metalik renk trendi ile bu yaz ışıldıyoruz. Gardrobunuza ekleyeceğiniz metalik renkli parçalar ile kombinlerinize renk katabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.