Alman vekilden nefret dolu Erdoğan sözleri!

Alman vekilden nefret dolu Erdoğan sözleri!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Avrupa ülkelerine yönelik eleştirilerini kaldıramayan Alman Sol Partili Sahra Wagenknecht, Erdoğan'a 'terörist' diyerek nefret kustu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Hollanda'daki diplomatik rezaleti eleştirmesi ve Almanya'nın Türk Bakanlarının konuşmalarını iptal etmesini üzerine yaptığı ''Nazi'' benzetmesi Avrupa'nın zoruna gitmiş durumda.

Her zaman demokrasi naraları atan Avrupa Birliği (AB), bu yaşanan rezaletlere sesini dahi çıkarmadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise AB ülkelerini eleştirdi. Bu eleştirileri kaldıramayan ülkeler nefret söylemleriyle harekete geçti.

ALMAN POLİTİKACI: ERDOĞAN TERÖRİSTİR

Alman politikacı Sol Parti Meclis Grup Başkanı Sarah Wagenknecht, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ''terörist'' diyecek kadar alçaldı.

Wagenknecht, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye'nin onuruyla oynanacak ülke olmadığı sözlerini gerekçe gösterdi. Türkiye'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sözlerinde şunları söylemişti, "Bize parmak sallayan Avrupalılara sesleniyorum; Türkiye itilecek, kakılacak, onuru ile oynanacak, bakanları kapılardan kovulacak, vatandaşları yerlerde sürüklenecek bir ülke değildir" demiş ve sözlerini şöyle sürdürmüştü: "Dünyanın her yerinde bu yaşananlar çok yakından takip ediliyor. Siz böyle davranmaya devam ederseniz, yarın dünyanın hiçbir yerinde hiçbir Avrupalı, Batılı, güvenle, huzurla sokağa adım atamaz. Bu tehlikeli yolu açarsanız en büyük zararı siz görürsünüz."

Erdoğan'ın sözlerini çarpıtan ırkçı siyasetçi, "Bu terör çağrısıdır. Bu sözleri sarf eden teröristtir. Başka izahı yoktur” dedi.

''ERDOĞAN TERÖR BABASIDIR''

Her gün sokaklarında, konferans salonlarında PKK'lı teröristlere hamilik yapan ve terörist başının flamalarıyla miting yaptıran Almanya ve Avrupa, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ''terör babası'' olmakla suçlayacak kadar küçüldü. 

TÜRKİYE'YE ''NAZİ'' BENZETMESİ

Küstah açıklamalarına devam eden vekil, Türk Bakanları susturup faşist uygulamaya giden kendi ülkesini unutup, Türkiye'yi Nazi Almanya'sına benzetti.

AB ÜZERİNDEN TEHDİT SAVURDU

Wagenknecht, Türkiye ile AB arasındaki üyelik görüşmelerine derhal son verilmesi tehdidnde bulundu ve Türkiye karşısında sessiz kaldığı gerekçesiyle Almanya Başbakanı Angela Merkel'i eleştirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum