Yozgat Valiliği'nden Sinan Oğan'a cevap

Yozgat Valiliği'nden Sinan Oğan'a cevap
Milliyetçi Hareket Partisi MHP’den ihraç edilen Sinan Oğan,’ın önceki gün ‘Hayırlı Anadolu Yürüyüşü’ programları kapsamında geldiği Yozgat’ta konuşma yapacağı salon önünde çıkan olaylarla ilgili yeni bir açıklama yapıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi MHP’den ihraç edilen Sinan Oğan,’ın önceki gün ‘Hayırlı Anadolu Yürüyüşü’ programları kapsamında geldiği Yozgat’ta konuşma yapacağı salon önünde çıkan olaylarla ilgili, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Vali Kemal Yurtnaç ve İl Emniyet Müdürünü saldırıyı planlamakla suçlamıştı.

Konuya ilişkin Yozgat Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada gerekli tüm tedbirlerin alındığı belirtildi. Açıklamada şunlar kaydedildi: “İlimizde 26.03.2017 tarihinde 24. Dönem Milletvekili Sayın Sinan Oğan ve ekibince kapalı yer toplantısı düzenlenmiştir. Toplantı öncesinde salon tahsisi yapılmış ve gerekli güvenlik tedbirleri alınmıştır. Toplantının yapılacağı yer çevresinde, karşı düşünceye sahip grup ile Sayın Oğan’ın ekibi arasında sözlü sataşmalar olmuştur. Güvenlik birimleri iki grubu ayırmak üzere tedbirlerini almıştır. Bu grupların güvenliğinin sağlanması esnasında 2 güvenlik görevlisi yaralanmıştır.

Olay esnasında ne resmi görevliler nede gösteri yapanlarca asla silah kullanılmamıştır. Sayın Oğan’ın ekibinden kimse fiziki bir zarar görmemiştir. Sayın Oğan’ın sosyal medyadan yaptığı suçlamalar asla gerçeği yansıtmamaktadır. Bu suçlamaları iftira olarak görüyor ve tamamıyla reddediyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.