FETÖ elebaşı Gülen'den alçak tehdit

FETÖ elebaşı Gülen'den alçak tehdit
Terörist başı Gülen, bu hafta örgüt mensuplarına seslendiği videosunda Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez'i ölümle tehdit etti.

FETÖ terör örgütü elebaşı Gülen, yayınlanan videosunda Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'e tehditler yağdırdı. Ancak video, bir hedef saptırma ihtimalini de barındırıyor.

"GÖRMEZ" KELİMESİNİ TIRNAK İÇİNDE İŞARETLEDİLER

FETÖ'nün internet sitesinden de yayınlanan konuşmanın ilgili bölümünde, Mehmet Görmez'i işaret eden kelime oyunu dikkat çekti. Birkaç defa kullanılan "görmez" kelimesi, yazının bir bölümünde tırnak içinde "görmez" olarak özellikle işaretleniyor.

"ÖLÜM ANSIZIN GELİR BEKLENMEDİK BİR YERDE"

"Görmez" ismini kullandığı bölümde Gülen, "ölüm ansızın gelir beklenmedik bir yerde. Ömür, öyle yaşanmayacaksa, bu camiden çıkmadan emanetini alması daha iyidir" diyor.

BAŞKA BİR İMA MI? CAMİ AÇILIŞLARINA DİKKAT!

Terörist başının sözleri ilk anda Mehmet Görmez'e işaret ediyor gibi görünse de, hedef şaşırtma ihtimalini de akıllara getiriyor. Gülen'in "bu camiden çıkmadan emanetini alması daha iyidir" şeklindeki ifadesi, Görmez'le birlikte yurt içinde ve yurt dışında cami açılışlarına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kastediyor olabileceği de düşünülüyor.

rgope_1490737978_475.jpggxvfl_1490738616_4366.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum