Fikret Orman'ın 'çılgın projesi' ortaya çıktı!

Fikret Orman'ın 'çılgın projesi' ortaya çıktı!
Vodafone Arena'nın açılması, şampiyonluk ve Avrupa'daki başarıyla gelirlerini artıran Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman transferde büyük oynamayı düşünüyor.

Gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlama kararı alan Beşiktaş’ta Başkan Fikret Orman’ın yakın çevresine söylediği, “Türkiye’ye gelmez, imkansız denilecek bir isim alacağım. Bu yıldız Beşiktaş’ın, Avrupa’daki marka yüzü olacak” sözleri, Siyah-Beyazlı taraftarları oldukça heyecanlandırdı. İsimler de ortaya çıktı...

Orman’ın hedefindeki isimlerden üçünün, Arsenal’in 10 numarası Mesut Özil, Chelsea’nin orta saha oyuncusu Cesc Fabregas ile Monaco’da bu sezon harikalar yaratan forvet Radamel Falcao olduğu konuşuluyor.

Bu sezon Vodafone Arena’dan 42 milyon Euro gelir elde eden, Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi’nden de sezon sonunda toplamda 25 milyon Euro’luk bir parayı kasasına koyması beklenen Siyah-Beyazlılar’ın, bu mali kaynak doğrultusunda herkesi şaşırtmakta kararlı olduğu ifade edildi.

Mesut ve Fabregas’ın takımlarındaki geleceklerini yerinde öğrenmek isteyen Orman’ın, ayrıca yakın ilişkileri bulunduğu Falcao’nun da menajeri olan Jorge Mendes ile de İngiltere’de bir araya geldiği ifade edildi.

tqk8q_1491220300_277.jpeg

Üç futbolcunun da şartlarını öğrenip, ona göre bir yol haritası çizecek olan Orman’ın, gelebilecek diğer oyuncularla ilgili çalışmalarını da tüm hızıyla sürdüreceği bildirildi.

Fanatik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.