Fenerbahçe'de 11 yıl sonra bir ilk yaşandı!

Fenerbahçe'de 11 yıl sonra bir ilk yaşandı!
Advocaat, Akhisar karşısında hiç oyuncu değiştirmedi. Fenerbahçe en son Daum dönemindeki 2005-06 sezonunda bunu yapmıştı.

Şampiyonluk rotasından sapan Fenerbahçe'nin düşe kalka sürdürdüğü Şampiyonlar Ligi mücadelesinde Akhisar maçı keskin bir bıçak gibiydi. 3-1'lik galibiyet geldi.

Dirk Advocaat, Akhisar karşısında hiç oyuncu değiştirmedi. Yedek kulübesindeki isimler 90 dakika maçı izlemek zorunda kaldılar

Fenerbahçe en son Daum dönemindeki 2005-06 sezonunda şimdi Osmanlı, o dönemki adıyla Büyükşehir Belediye Ankaraspor maçında hiç oyuncu değiştirmemişti. F.Bahçe o maçı da 2-1 kazanmıştı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Süper Lig'in 27. haftasında sahalarında 3-1 kazandıkları Akhisar Belediyespor maçında hiç oyuncu değişikliği yapmayarak herkesi şaşırttı. Takımının etkili bir oyun ortaya koymamasına rağmen değişiklik kozunu kullanmayan Hollandalı çalıştırıcı, böylelilikle ile Fenerbahçe'de 11 sene sonra bir ilki başardı. Advocaat da Akhisar Belediyespor maçında oyuncu değişikliği yapmayarak Daum'un bu hamlesini hatırlatmış oldu.

G.Saray derbisine hasarsız gidiyor

Maç öncesi F.Bahçe'de Simon Kjaer, Gregory van der Wiel, Volkan Şen, Mehmet Topal, Miroslav Stoch ile Ozan Tufan kart sınırındaydı. Bu 6 futbolcudan forma giyen Kjaer, Mehmet Topal ve Wiel sarı kart görmeden maçı tamamladı ve derbi için korkulan olmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.