Şenol Güneş: Yeni başlıyor

Şenol Güneş: Yeni başlıyor
Şenol Güneş, Adana galibiyetinin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş-Adanaspor maçının ardından siyah beyazlıların deneyimli hocası Şenol Güneş, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş'in sözleri:

"Adanaspor'un öndeki oyuncuları iyi oyuncular. Magaye Gueye ve Roni etkili oyuncular. Motive geldiler ve etkili oynadılar. Baskı yaptılar, iyi top kullandılar. Böyle bir maçta öne geçtik, hatalarımızla goller yedik. Varız savunmada ama uzağız. Savunmadayız ama var olmamızın bir anlamı olmayan toplar. Beşiktaş, oyun ve pozisyon olarak üstündü. Pozisyon vermezsen mükemmel oluruz. Zaten onu her maç yaparsak konuşacak bir şey kalmaz. Adanaspor son sırada diye Beşiktaş fark atmalı diye bir anlayış var, yanlış.

Oyun olarak, pas olarak hatalarımız vardı. Yapmadık mı yaptık ama kesik kesik yaptık. Oyun içerisinde fiziksel güce bağlayıp konuşursam mazeret olur. İyi oynayanlar da vardı, yanlış oynayanlar da. 2-1'ken 3-1 yapabilsek oyun kopardı. Oynama coşkusu, isteği, puan durumu bazen oyuncuları yanlışa götürüyor. Önde olmak da baskıyı getiriyor. Bunlara rağmen oyun kopabilirdi, rakibi oyuna ortak ettik.

Aboubakar, golden sonra silik kaldı. Tam ona göre maçtı. Kullanamadı. Tolgay o konuda daha önemli işler yaptı. Oynamayanların performansı değişik olabilir. Biz hatırlarsanız, 3 maçı süresi kısa olduğu için kaybettik. 2 gün dinlenme süresi olacak çocukların. Hiçbir şey daha bitmedi. Yarış yeniden başlayacak. Bütünm bu söylemlere rağmen, bu maçın konsantrasyonu düşük olur. İster istemez olabilir. Dikkatli oynamak, fiziksel boğuşmalar oldu. Bu boğuşmalarda oyunu bırakanlar oldu bizden. Adanaspor, teknik bir takım, savaşçı yönü yoktu. Bugün mücadele ettiler. Daha önceki maçlarda boğuşan değil top oynayan takımdılar. Bu yüzden puan kaybettiler.

Ne yarın, ne geçmiş önemli. Bu maç önemli. 5 puanı, 7 puan yapmak önemli değil. Beraberlik, galibiyet her şey var futbolda. Bizim oyun olarak eksiklerimiz vardı, yine de üstündük rakipten. Beklenti fark olunca eleştiri oluyor. Başakşehir maçına odaklanacağız artık."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.