Bahçeli’nin danışmanı: Perinçek’in geçmişini çok iyi biliyoruz

Bahçeli’nin danışmanı: Perinçek’in geçmişini çok iyi biliyoruz
Kurucu genel başkanı olduğu yılların İşçi Partisi’ni Vatan Partisi yapıp, “milliyetçi” bir söyleme bürünen ve ülkücülerin oylarına talip olan Mao’cu Doğu Perinçek’e MHP’den dikkat çeken bir tepki geldi.

Bir dönem teröristbaşı Abdullah Öcalan ile sarmaş dolaş olan Mao’cu Doğu Perinçek’in, kurucu genel başkanı olduğu yılların İşçi Partisi’ni Vatan Partisi yapıp, “milliyetçi” bir söyleme bürünmesi tartışılmaya devam ediyor.

Yeni görünümü ile ülkücülerin oylarına talip olan Mao’cu Doğu Perinçek’e MHP’den dikkat çeken bir tepki geldi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin danışmanı Yıldıray Çiçek, Ortadoğu gazetesinde yayınlanan “Doğu Perinçek dünün Mustafa Armağan'ıdır!” başlıklı yazısında, Perinçek gerçeğini gözler önüne serip “Biz Ülkücüler Doğu Perinçek'in geçmişini çok iyi biliyoruz. Bilmiyor gibi yanına boncuk gibi dizilenler Ülkücüler içindeki Truva atlarıydı. Hepsi artık deşifre olmuştur” dedi.

375545_286400084743603_724126585_n.jpg
 
Yıldıray Çiçek’in yazısı şöyle:

“Soysuz, kansızların Atatürk'e her türlü aşağılık iftiralarla saldırdığı şu günlerde, Doğu Perinçek'in  Ulusal Kanal'ında  "Büyüteç" isimli programda Dr. Doğu PERİNÇEK, Prof.Dr. Yakut Irmak ÖZDEN, Prof.Dr. Sina Akşin, Prof.Dr. Mahir AYDIN, Prof.Dr. Özcan YENİÇERİ ve Arslan TEKİN, Atatürk ve Milliyetçilik konularını konuşuyorlardı. Sicilinde hem Atatürk, hem Türk milliyetçiliği düşmanlığı olan Doğu Perinçek'in bugün "Atatürk ve Milliyetçilik" adına konuşması ve peşine de bu isimleri takması oldukça anlamlı (!) olmuştur.

Kim bilir yıllar sonra Mustafa Armağan, Süleyman Yeşilyurt, Hasar Akar, Kadir Mısıroğlu gibi isimlerde belki Atatürk adına nutuklar atacaklar ve Atatürkçü olacaklardır!

Doğu Perinçek yapıyor da, bu isimler niçin yapmasın?

Dün "Türk milliyetçiliğine karşıyız. Mecbur değilim Atatürk milliyetçisi olmaya... Partimiz milliyetçiliği bir ideoloji olarak benimsemiyor ve Türkiye'nin ihtiyaçlarına da uygun görmüyor." (Sosyalist Parti'nin Kapatma Davası) diyen Doğu Perinçek bugün Atatürk ve Milliyetçilik adına konuşuyorsa, bu saydığımız isimler için neden olmasın?

Çünkü Doğu Perinçek Atatürk konusunda dünün Mustafa Armağan'ı, Süleyman Yeşilyurt'u, Hasar Akar'ı ve Kadir Mısıroğlu idi.

Dün  "Resmi Atatürkçülük iflas etmiştir. İçtihat kapısı kapanmıştır. Toplumumuzda canlılık belirtisi kalmamış, hiçbir fikir üretemeyen, en taşlaşmış ideolojik çevre onlardır. Üniversitelerin en emeksiz, en cahil, en eyyamcı artık içi geçmiş unsurlarıyla bazı emekli askerler mollalarınkinden farksız bir ilim anlayışının temsilcileri olarak gözüküyorlar. Şeyhçidirler. Hepsi o. Öte yandan Kemalizmin devrimci geleneğine bağlı olanların ise nesli tükenmektedir. Çünkü Kemalizm bir ideoloji olarak devrimci rolünü tamamlamıştır." (2000'e Doğru Dergisi -Mart 1987) diyen Doğu Perinçek bugün Atatürk ve Milliyetçilik adına konuşuyorsa, bu saydığımız isimler için neden olmasın?

Dün  "Kemalist diktatörlüğün işçi ve köylüleri ezen burjuva karakterini açıkça ortaya koyar ve onunla mücadele ederiz. Biz, Kemalist diktatörlük tarafından demokrasi isteği ve teşkilatlanması zorbalıkla bastırılan işçi sınıfının ve bütün Türkiye halkının, kurşunlanan işçilerin, insafsızca sömürülen köylülerin, defalarca katledilen Kürt milliyetçinden halkın temsilcileriyiz. Bütün bunları uygulayan burjuvazinin sınıf diktatörlüğünün başındaki Atatürk'e karşıyız. Çünkü biz, tarihin en ilerici sınıfı olan ve kendisiyle birlikte bütün halkı kurtaracak olan işçi sınıfının ihtilalcileriyiz." diyen Doğu Perinçek bugün Atatürk ve Milliyetçilik adına konuşuyorsa, bu saydığımız isimler için neden olmasın?

Dün "Kürt sorununa çözüm demokratik, federal, emekçi cumhuriyetidir. Türk milliyetçisi ve piyasacı düzen partileri Kürt illerinde iflas etti... Kürt milleti kaderini tayin hakkına kayıtsız şartsız sahiptir. Eğer isterlerse ayrı bir devlet kurabilir. Emekçilerin çıkarı, tam hak eşitliği ve özgürlük temelinde, gönül birliği gerçekleştirmektedir. Kürt illerinde referandum yapılmalıdır. Referandumda ayrılığı savunanlar da özgürce propaganda yapabilmelidir..."  (2000'e Doğru Dergisi, 15 Eylül 1991) diyen Doğu Perinçek bugün Atatürk ve Milliyetçilik adına konuşuyorsa, bu saydığımız isimler için neden olmasın?

Doğu Perinçek'in Atatürk ve Türk milliyetçiliğine yönelik düşmanlık ve nefret barındıran o kadar sözleri var ki, buralara yazmakla sığdıramayız.. Böyle birisi şimdi herkese Atatürkçülük ve Milliyetçilik dersi veriyor utanmıyor da, ya onun peşine MHP ve Ülkücü kimliğini kullanarak takılanlar hiç mi utanmıyor?

Dün ismini hedef gösterip şehit ettiği, gazi ettiği Ülkücüler hafızalarımızda iken, şimdi şehit Ülkücü Fırat Yılmaz Çakıroğlu üzerinden edebiyat parçalayanda maalesef Doğu Perinçek ve yayın organlarıdır.

Doğu Perinçek geçmişi adına Türk milletinden özür dilemeden şimdi Atatürkçülük, milliyetçilik taslaması Türk milletiyle dalga geçmekten başka bir şey değildir.

Geçmişinde var olan PKK ilişkileri ve terör örgütü propagandaları, Atatürk düşmanlığı, Milliyetçilere, Ülkücülere olan nefreti, Türklüğü inkâr, Rum ve Ermeni avukatlığı yapma adına hangi gün özür dilemişte, bugün bunların hiçbirini yaşamamış-yaşatmamış gibi akıl dağıtan tutumlara girmektedir.

MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye her türlü düşmanlığı yapıp Doğu Perinçek'in peşinde kuyruk olanlar yüzünden Doğu Perinçek öyle bir gaza gelmiştir ki, bu yüzden "Ülkücüler arasında bir seçim olsa Ülkücüler beni seçer" komedisine imza atmıştır.

Biz Ülkücüler Doğu Perinçek'in geçmişini çok iyi biliyoruz. Bilmiyor gibi yanına boncuk gibi dizilenler Ülkücüler içindeki Truva atlarıydı. Hepsi artık deşifre olmuştur.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.