AK Parti’ye “Adil Düzen” çağrısı

AK Parti’ye “Adil Düzen” çağrısı
Milli Görüşçü yazarlardan İsmail Hakkı Akkiraz, AK Parti’ye “adil düzen” çağrısında bulunarak, Türkiye’de denizin bittiğini, ancak adil düzenle düzlüğe çıkılacağını, başka çare olmadığını savundu.

Milli Gazete yazarı İsmail Hakkı Akkiraz, AK Parti ve yürüttüğü düzeni değerlendirirken, çok çarpıcı bir çağrıda bulundu.

Milli Görüşçü yazar İsmail Hakkı Akkiraz, AK Parti’ye “adil düzen” çağrısı yaparak, Türkiye’de denizin bittiğini, ancak adil düzenle düzlüğe çıkılacağını, başka çare olmadığını savundu.

“AK Parti, davası dünya iktidarı olan bir partidir” diyen Akkiraz,  “Bunun için egemen şer güçlerin etkisi altındadır” diye ekledi.

Akkiraz, AK Parti’nin varlığını sağlayan üç vasfı olduğunu belirterek, bunları şöyle sıraladı:

“1- ABD ve İsrail’i stratejik müttefik edinmiştir. Bundandır ki ABD ve İsrail’i gözetmeden hiçbir adım atmaz. Türkiye’nin dış politikasını belirleyen etken unsur da bu stratejik ortaklıktır.

2- Avrupa Birliği’ni bir medeniyet projesi olarak benimsemiştir. Kadın ve aile, eğitim, ahlak, gençlik gibi sosyal konularda yapılan bütün düzenlemeler, milletimizin ihtiyaçlarına göre değil, AB’nin talepleri doğrultusunda yapılmaktadır. Bu düzenlemeler sebebiyle toplumumuz büyük bir manevi ve ahlaki yıkım yaşamaktadır. Türkiye’de özellikle Milli Eğitim AB’nin insafına terk edilmiştir.

3- AK Parti iktidarda kalmak için faizci, liberal, kapitalist düzeni benimsemiştir. Yürütülen bu düzenden dolayı da AK Parti döneminde devlet, üretimden, tarım ve hayvancılıktan, sanayileşmeden, madenleri işletmekten elini ayağını çekmiştir. Yaptığı yatırımlar ölü yatırımlardır. Bu yatırımlar, parayı toprağa gömen, hayatı rahatlatan ancak ülkeyi zayıf ve güçsüz hale getiren yatırımlardır. Bu yanlış politikalar yüzünden işsizlik oranı artmıştır. Deniz bitmiştir. Kimse boşuna hayale kapılmasın. Cumhurbaşkanlığı hükümet sitemi geldi, her şey düzelecek beklentisi kuru bir beklentidir. Bunun böyle olduğunu bu millet yaşayarak görecektir.

Bunun tek bir çıkar yolu vardır. O da AK Parti yukarıda sayılan çizgisinden döner, Milli Görüşün teklif ettiği ve inancımızın emrettiği Adil Düzeni yürütme yoluna girerse o takdirde Türkiye düzlüğe çıkar. Başka çare de yoktur.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum