Kadıköy'de duygusal anlar! Emre golü atınca...

Kadıköy'de duygusal anlar! Emre golü atınca...
Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'ye attığı golün ardından sevinmedi, arkadaşlarına da sakin olmalarını söyledi.

Fenerbahçe - Başakşehir, Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Emre Belözoğlu duygusal anlar yaşadı.

Başakşehir'in tecrübeli yıldızı Emre, karşılaşmanın 42. dakikasında ceza alanı dışından yaptığı vuruşta, Volkan Demirel'in topu içeriye tokatlaması sonucunda takımını 1-0 öne geçirdi.

Emre, eski takımına attığı golün ardından sevinmezken, arkadaşlarını da abartılı sevinç gösterisi yapmamaları yönünde uyardı. Golün ardından kafasını elleri arasına alan Emre, ağlamamak için de kendini zor tuttu.

MAÇ SONU DUYGUSAL SÖZLER

Fenerbahçe - Başakşehir kupa maçının ardından Emre Belözoğlu değerlendirmelerde bulundu.

İşte Emre Belözoğlu'nun sözleri:

"İki takımı da tebrik etmek lazım. Penaltılara kadar gitti. Bu sene bizim adımıza mükemmel bir sezon oluyor. Oyunun hakkı da bizimdi. Daha çok pozisyon bulan taraf bizdik. Fenerbahçe büyük bir takım. Onlara iyi çalıştık. Tarihimizde ilk defa Fenerbahçe'yi burada yendik. Benim adıma da kolay değil. Mutluyuz. Bu sezon çok güzel şeyleri hak eden bir camiayız. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum."

"GÖNLÜMDEKİ TAKIM FENERBAHÇE'DİR"

"Ben hayatım boyunca, dışarıda insanlar ne düşünür diye bir şey yapmadım. Ben kimseye iyi görünmek için çabalamadım. Benim gönlümdeki kulüp Fenerbahçe'dir. Ben Fenerbahçe formasıyla sokaklarda top oynadım. Galatasaray'da güzel günlerim geçti ama çocukluğumdaki takım Fenerbahçe'dir. Başakşehir de sağolsun, bana sahip çıktılar. Ben içimden geldiği gibi davrandım, işimi de doğru yaptım."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.