İşte mafya liderinin evinden çıkanlar!

İşte mafya liderinin evinden çıkanlar!
İstanbul polisinin Sedat Şahin'i gözaltına aldığı operasyonda evdeki aramaların 6 saat sürdüğü öğrenildi. Aramalarda çıkan cephanelik ise polis kameralarına yansıdı.

İstanbul Organize Polisi'nin suç örgütü lideri Sedat Şahin'i gözaltına aldığı operasyonda evdeki aramaların 6 saat sürdüğü öğrenildi. O aramalarda çıkan cephanelik ise polis kameralarına yansıdı.

ŞAHİN VE 2 ADAMI YAKALANDI

İstanbul Emniyeti'ne bağlı Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, suç örgütü lideri Sedat Şahin'i yakalamak için dün Beykoz'daki villaya baskın düzenledi. Dün Sabah geniş güvenlik önlemleri içerisinde düzenlenen baskında, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra Özel Harekat Polisi ve Havacılık Şube Müdürlüğü ekipleri de katıldı. Operasyonda Şahin ve 2 adamı yakalandı.

2 LAW SİLAHI, 4 EL BOMBASI...

O operasyondaki aramalarda adeta cephanelik ele geçirildi.  Polisin 6 saat süren aramalarında, 2 Law silahı, 10'u Kaleşnikof marka biri M4 marka otomotik tüfek, 1 Thomson marka otomotik silah, 19 tabanca, 4 el bombası ve 3 bin 900 mermi ele geçirildi. Aramalar sırasında Sedat Şahin'in evde tutulduğu ortaya çıktı.  O silahların bulunma anları polis kameralarına da yansıdı.

jpgyd_1495106366_4871.jpgqs5cp_1495106382_7979.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.