İbrahim Tatlıses karakolluk oldu

İbrahim Tatlıses karakolluk oldu
Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses çalışanıyla karakolluk oldu.

İbrahim Tatlıses'in Bodrum ve Kuşadası'ndaki otelleri için çeşitli işler yaptığını ve resmi işlemler için birçok defa vekalet aldığını belirten Murat Özey, ünlü sanatçıyla karakolluk oldu. 

Olay geçtiğimiz günlerde yaşandı. Murat Özey, alacağı olduğu iddiasıyla ödemesinin yapılmasını istedi. Taraflar arasında bir anlaşmazlık yaşandı ve İbrahim Tatlıses polis çağırdı. Tatlıses, karakola giderek haneye tecavüzü öne sürerek Murat Özey'den şikayetçi oldu. Özey'in ise polisler tarafından İbrahim Tatlıses'e yaklaşmama konusunda yazılı olarak uyarıldığı öğrenildi. 

Murat Özey hakkının gasp edildiğini öne sürerek, "İbrahim Tatlıses’in birinci derece yetkilisiydim. Bir sürü iş yaptım. Otelinin mermerleri benim, kapı cam, iç döşeme benim. Peyzajını ben yaptım. Kuşadası’nda çöken havuzu, yeniden ben yaptım. Paramı alamadım. Otelini sattıktan sonra ise telefonlarıma çıkmamaya başladı" dedi.

Murat Özey, İbrahim Tatlıses'den hakkını istediği için tepkiyle karşılaştığını ve kendisinden şikayetçi olduğunu, elinde belgelerin var olduğunu söyledi. 

HÜRRİYET

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.