Araplar, Ivanka Trump için kesenin ağzını açtı!

Araplar, Ivanka Trump için kesenin ağzını açtı!
Suudi Arabistan, ABD Başkanı Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump'ın kurduğu kadın fonuna tam 100 milyon dolar aktardığı belirtildi.

ABD Başkanı Donald Trump'ın Suudi Arabistan ziyaretinde bulunan kızı Ivanka Trump, Suudi Arabistan'dan 100 milyon dolarlık bir çekle dönüyor.

SUUDİ ARABİSTAN VE BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ MİLYONLARCA DOLAR YARDIM VAADİNDE BULUNDU

CNN International'dan Kate Bennett'in haberine göre, Suudi Arabistanlı girişimci kadınlarla bir araya gelen Ivanka, babasıyla çıktığı geziden de eli boş dönmedi. Ivanka'nın, kadın girişimciler için dünya çapında kurduğu fona, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri 100 milyon dolar yardım yapma taahhüdünde bulundu.

BABA-KIZ SUUDİ ARABİSTAN'DAN ELİ BOŞ DÖNMEDİ

ABD Başkanı Donald Trump, Suudi Arabistan gezisinde, 350 milyar dolarlık silah anlaşması gerçekleştirmişti. Arabistan'da boğazına kadar kapalı ve bol bir kıyafet giyip, "neredeyse tesettüre girdi" yorumları yapılmasına neden olan Ivanka da, babası gibi Suudi Arabistan'dan eli boş dönmemiş oldu.

TRUMP'IN KIZINA VAR,  MÜSLÜMANLARA YOK

Trump'ın kızı için kesenin ağzını sonuna kadar açan Arap iş adamları, Müslümanlar için kılını dahi kıpırdatmıyor. Suriye, Afrika, Filistin ve birçok Müslüman ülke de yaşanan sorunları görmeyen Araplar, Ivanka için ise yardım kapılarını sonuna kadar açtı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.