İstanbul'da dehşet anları! Kocası her şeyi yaptı ama..

İstanbul'da dehşet anları! Kocası her şeyi yaptı ama..
İstanbul Beylikdüzü’nde bir apartmanın 8’inci katındaki pencerede yaşanan dehşet anları görüntülendi.

İstanbul Beylikdüzü’nde 8’inci katın penceresinden atlayarak intihara kalkışan kadını, sağır ve dilsiz olan kocası tutarak yukarıya çekmeye çalıştı. Ancak kadın metrelerce yükseklikten düşerek yere çakıldı.

Olay, dün saat 17.00 sıralarında Beylikdüzü Barış Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, 38 yaşındaki Ayşegül Güngör, henüz bilinmeyen bir nedenle yaşadığı binanın 8’inci katının penceresinden atlayarak intihar etmek istedi. Pencereye çıkan kadın, buradan kendini sarkıtmaya başladı. O esnada kadının sağır ve dilsiz olan kocası Ayhan Güngör, eşini pencereden yakalayarak yukarıya çekmeye çalıştı. Dakikalarca eşini pencerede tutan adam, daha fazla dayanamayınca kadın metrelerce yükseklikten düşerek yere çakıldı.

Kadının düşmesinin ardından olay yerinde bulunan sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi yaptı. Ağır yaralanan kadın yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Görüntülerde, pencerede sarkık vaziyette duran kadını kocası tutuyor. Adam eşini yukarıya çekmeye çalışırken, çevre binadaki vatandaşlar adama, “Bırakma” diye bağırıyor. Vatandaşlar durumunu şokunu yaşarken, kadın bir anda yere çakılıyor. Düşmenin şokuyla bir kadının ağladığı duyuluyor. Düşme sonrasında kadının eşyaları da ardından aşağıya düşüyor. Penceredeki kocası ise duvara vuruyor.
Ağır yaralanan kadının tedavisi devam ediyor.

Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.