Emrah'a oğlundan sert sözler; "Ölmeni bekleyemem"

Emrah'a oğlundan sert sözler; "Ölmeni bekleyemem"
Seren Serengil'in sunucusu olduğu magazin programında şarkıcı Emrah ile oğlu Tayfun Erdoğan arasındaki tartışmanın kaynağı konuşuldu.

Sunucu Seren Serengil, ünlü şarkıcı ve oyuncu Emrah ile oğlu Tayfun Erdoğan arasındaki yaşanan tartışmayla ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu.

"YOK YERE TARTIŞMA ÇIKARDI!"

Serengil, programında daha önce Tayfun'un annesi ile birlikte katıldığı eski bir televizyon programından kesitler yayınladı.Yayınlanan görüntülerde; Tayfun’un annesi, şarkıcı Emrah ile ilgili “Babasının hakkını ödeyemem, onu yetiştirme sürecinde bana yardımları oldu. Oğlumuza da akıllar vermiştir" dediği görülüyor.

Serengil, yayınladığı görüntülerin ardından, tartışmaların gereksiz olduğunu ve Tayfun'un yok yere babası Emrah'a çıkıştığını söyledi. Seren Serengil, tartışmanın esas kaynağının ise Tayfun'un babası Emrah'tan  üzerine mülk geçirmesini istemesi olduğunu ileri sürdü.

"ÖLMENİ BEKLEYEMEM"

Serengil, Tayfun'un babası Emrah'a ;"Baba seninle aramda çok fazla yaş farkı yok ve bir şeylere sahip olabilmek adına senin ölmeni bekleyemem bu yüzden de üzerime evlerinden birini geçir." ifadelerini kullandığını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.