Şamil Tayyar: Akın Öztürk'e suikast girişimi olabilir

Şamil Tayyar: Akın Öztürk'e suikast girişimi olabilir
AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar Akın Öztürk'le ilgili yeni bir iddia ortaya attı.

15 Temmuz darbe girişiminin beyin takımının önemli isimleri Akın Öztürk, Mehmet Partigöç, Mehmet Dişli, Gökhan Şahin Sönmezateş ve İlhan Talu gibi isimler ilk kez hakim karşısına çıktı.
 
EN KRİTİK İSİMLER
 
AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Son Söz programında bu davaya değinerek, Akın Öztürk ve Mehmet Dişli'nin bu isimler arasında önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.
 
Tayyar, özellikle bu davada bu iki ismi aklama çabalarının olacağını söylerken, davada en ağır cezayı almaları için takipçileri olacağını söyledi.
 
SUİKAST TEŞEBBÜSÜ OLABİLİR
 
Kritik isimlere suikast girişimi olabileceğini söyleyen Tayyar 'Bu kritik ve kilit rol oynayan iki ismin Akın Öztürk ve Mehmet Dişli'nin ayrıca korunması gerekir. Çünkü bunlar kurtarılmayacaklarını anlarlarsa ya da cümleyi şöyle kurayım kendilerine verilen sözlerin tutulmayıp, cezaevinde en ağır cezayı alacakları kanaati oluşursa itirafçı olmak isteyebilirler. Böyle bir durumda da bunlar konuşursa ortalık karışır diye düşünenler, Akın Öztürk ve Mehmet Dişli'ye cezaevinde suikast teşebbüsünde bulunabilirler.' ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.