Herkes peşinde! Mbappe'den transfer açıklaması

Herkes peşinde! Mbappe'den transfer açıklaması
Dünya devlerinin peşinden koştuğu Monaco'nun 18 yaşındaki yıldız forveti Kylian Mbappe, transferi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Monaco ile Fransa Ligi'nde şampiyonluk sevinci yaşayan ve Şampiyonlar Ligi'nde yarı final oynayan 18 yaşındaki forvetin ismi Real Madrid ile sıkça anılıyor.

Transferi hakkında konuşan genç golcü, ''Kariyerim için bir seçimde bulunacağım. Oynamam gereken yaştayım. Asıl amacım oynamak. 30 yaşında değilim, oynamaya ihtiyacım var'' dedi.

''KİMSE BENİ TRANSFER İÇİN ZORLAYAMAZ''

Transfer olup olmayacağı konusunu değerlendiren Mbappe, ''Geleceğim hakkında karar verecek tek kişi ailem ve ben. Kimse beni bir yere götürmek için zorlayamaz. Kendime her zaman inandım ve yapabileceklerimin farkındaydım'' şeklinde konuştu.

18 yaşındaki yıldız futbolcu başarısının sırrı olarak ise çok çalışmak olduğunu belirtti. Mbappe, ''Her şeyin bu kadar çabuk iyi gideceğini beklemezdim ama bunu yapabileceğimi biliyordum'' sözlerini kullandı.

Mbappe'nin Paul Pogba'ya ait olan dünyanın en pahalı transferi rekorunu kırması ve 100 milyon Euro'nun üzerinde bir miktara satılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.