Diriliş Ertuğrul 89.bölüm fragmanı!

Yeni bölümü merakla beklenen Diriliş Ertuğrul 89.bölüm fragmanı yayınlandı. Yine nefes kesen bir bölüm ile ekranlara gelecek olan Diriliş Ertuğrul 89.bölüm fragmanındaki şok karar izleyenleri şaşırttı.

Son bölümüyle nefes kesen Diriliş Ertuğrul 89.bölüm fragmanı yayınlandı. TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dönem dizisi Diriliş Ertuğrul yeni bölümüyle nefes kesecek. Bu hafta yeni bölümünün yayınlanmaması nedeniyle son bölümü büyük merak konusu olan Diriliş Ertuğrul 89.bölümüyle izleyici karşısında yerini alacak. Peki Diriliş Ertuğrul yeni bölümünde neler olacak? "Ferman sultanımızdansa gayret pusatımızdandır" diyen Ertuğrul, Vasilyus'a saldıracak mı? İşte yeni bölüm özeti ve tüm detayları

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 89.BÖLÜM FRAGMANI

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 89.bölümüyle 31 Mayıs çarşamba günü TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluşacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 89.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK? TAHMİNLER

Sultan Alaaddin ve Ertuğrul Bey konuşurken Sadettin Köpek içeri girer. Sadettin, Alaaddin'i zehirleyerek tahta geçmek istiyor. Vasilyus Sultan'ı öldürmek için tuzak kuruyor. Ertuğrul Bey ise bu tuzağa yetişmeye çalışıyor. Sultan Alaaddin zehirlenerek şehit oluyor ve tahta 2.Gıyasettin Keyhüsrev geçiyor. Yani Sultan şehit oluyor. Sultan için tuzak kuran Vasilyus, Sultan Alaaddin zehirlendiğini bilmiyor. Ertuğrul Bey, Sadettin Köpek'e gereken tedbirleri alasın der. Bunun Vasilyus'un planı olduğunu ve Hanlı Pazar'a saldırabileceğini söyler.

19pyx_1495692945_823.jpg

BURAK HAKKI KİMDİR?

23 Mayıs 1972 senesinde dünyaya gelen Burak Hakkı İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Ekonometri Bölümü mezunudur.  Yakışıklı oyuncu İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Annesi aslen Yalova babası ise göçmendir

10 yıl manken ve model olarak defile tanıtım ve organizasyonlarda yer alan yakışıklı oyuncu bir çok yarışmada ülkemizi temsil etmiş toplamda 16 reklam filminde boy göstermiştir.

1997 yılında ise Tunus’ta gerçekleştirilen yarışmada ikinci oldu ve Türkiye’yi başarılı bir şekilde temsil etti. Modellik kariyerini üst seviyeye taşımayı başaran Burak Hakkı oyunculukta kendisinden beklenen başarıyı elde etti.

2000 yılında oyunculuk kariyerine başlayan Burak Hakkı 2001’de Sema Şimşek ile evlenmiş bu evliliğinden 2008 yılında Rüzgar isminde bir çocuğu olmuştur. Ancak çift özel sebepler nedeniyle 2012 yılında ayrılmışlardır. 

Son olarak Yunanistan'a yerleşerek gündeme gelen Burak Hakkı şimdilerde TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul'da 'Ebu Mansur' karakterini oynamaktadır.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL NEDEN YOKTU?

Diriliş Ertuğrul dizisinin bu hafta neden yayınlanmadı. TRT 1 konuyla ilgili açıklamada  "Uluslararası anlaşmalar gereği yayınlamak zorunda olduğumuz UEFA Avrupa Ligi "Ajax - Manchester United" final maçı nedeniyle Diriliş Ertuğrul'un bu hafta yeni bölümünü yayınlayamamaktayız. 

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar