Kılıçdaroğlu, Doğu Perinçek'i ziyaret etti

Kılıçdaroğlu, Doğu Perinçek'i ziyaret etti
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2019 seçimleri öncesi ittifak turuna devam ediyor. Kılıçdaroğlu, Doğu Perinçek'le görüştü.

HP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ile bir araya geldi.

Görüşmede CHP Genel Başkan Yardımcıları Bülent Tezcan ve Haluk Koç da hazır bulundu. Vatan Partisi Genel Merkezinde gerçekleşen görüşme yaklaşık 1 saat sürdü.

Görüşmenin ardından iki lider basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Son derece verimli ve güzel bir toplantı olduğunu kaydeden Kılıçdaroğlu, "Türkiye'nin geleceği konusunda umutlu olduğumuzu paylaştık. Sayın Genel Başkan çok önemli bir gerçeğin altını çizdi. Türkiye'nin üretmesi gerektiğini, Türkiye'nin huzura, barışa ihtiyacı olduğunu, terörden bu ülkenin çok acılar çektiğini ve bunun sonlandırılması gerektiğini, bu konuda güç birliği yapma, düşünce birliği yapma konusundaki düşüncelerini ifade etti. Aslında aynı şeyler paylaşıyoruz" şeklinde konuştu.

HDP SORUSUNU GEÇİŞTİRDİ

Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Kılıçdaroğlu, HDP ziyaretinin takviminin belli olup olmadığı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan'ın hayır buluşmalarının demokratik bir anayasaya dönüşmesini umut ettikleri yönündeki açıklamasının hatırlatılması üzerine, "O konuları daha sonra görüşürüz" dedi.

AKŞENER'LE DE GÖRÜŞECEK

Meral Akşener’le ne zaman görüşeceğine ilişkin soruya ise Kılıçdaroğlu, "Kendisi ile görüşeceğim" cevabını verdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.