İfade veren Emre'den canlı yayında isyan!

İfade veren Emre'den canlı yayında isyan!
Lüks araba kaçakçılık operasyonunda ifade veren Emre Belözoğlu, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

TRT Spor canlı yayınına bağlanan Emre'nin sözleri şu şekilde:

"Dün sosyal medya yankılanıyor. Bizi hemen yerin dibine sokuyorlar. Bir kaçakçılık davasında ne sanık, ne tanık, ne müşteki olarak yer alıyorum. Bir alışverişte adımız geçtiği için bilgimize başvuruldu. Zaten böyle deniyor. Devlet çağırıyorsa gidip görevimizi yerine getirmemiz gerekiyor. Ozan Tufan, Volkan Şen, Tayfur Ağabey ve benim hiçbir alakamız yoktur. Vergi problemimiz yoktur, kaçakçılık çetesiyle alakamız olmadı. İsmimiz geçince bize karşı bilenmiş insanlar bunu kullanıyorlar. Geçmişi çarşaf çarşaf açıyorlar."

"BELGEDE SAHTECİLİĞİ ANLAYACAK İNSAN TÜRKİYE'DE YOK"

"Futbolcular, tiye alındıklarından daha zekidirler. Anlamazlar, bilmezler diye düşünülür ama zeki insanlardır. Herhangi bir spor branşında sahaya çıkanlar üstün zekalı insanlardır. Bir oyuncu, bir araba alırken, bir ev alırken, yatırım yaparken bunun devlete karşı sorumluluğu neyse araştırma yapmadan almaz. Her türlü belge önüne geldikten sonra arabayla ilgili borç harç işine girmiştir. Belgede sahteciliği anlayacak insan Türkiye'de yok. Bunu, yaşanması gereken bir talihsizlik olarak görmek gerekiyor.

Benim hiçbir şeyle alakam yok. Galeriden araba alıyorsanız. Arabanın zaten üçüncü sahibisiniz. Polislerin olduğu bir operasyon zaten, büyük bir durum. Oyuncunun bundan haberinin olması imkansız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.