İşte Diriliş Ertuğrul'un final tarihi

İşte Diriliş Ertuğrul'un final tarihi
TV ekranlarının vazgeçilmezi Diriliş Ertuğrul ne zaman sezon finali yapacak. Dizinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan açıkladı. İşte Diriliş Ertuğrul final tarihi

Her bölümü farklı bir heyecana sahne olan Diriliş Ertuğrul ne zaman bitecek. TRT 1 ekranlarının izlenme rekorları kıran dönem dizisi Diriliş Ertuğrul sezon finali tarihi belli oldu. 

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 14 Haziran'da sezon finali yapacak.

Fakat konuyla ilgili TRT 1 ve yapımcı şirketten resmi bir açıklama gelmedi. Kesin olarak Diriliş Ertuğrul sezon final tarihi belli olur olmaz haberimizde yerini alacak...

ENGİN ALTAN DÜZYATAN DİZİDEN AYRILACAK MI?

Geçtiğimiz günlerde Diriliş Ertuğrul'da yeni bir döneme girileceği ve tarihi dizinin yeni döneminde başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan'ın senaryonun seyri gereğince yer almayacağı iddia edilmişti. Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı ve tasarımcısı Tekden Film'in patronu M. Mehmet Bozdağ da konu ile ilgili olarak kişisel sosyal medya hesapları üzerinden bir açıklama yaptı.

Bozdağ açıklamasında, Engin Altan Düzyatan'ın sezon sonunda diziden ayrılmayacağını duyurdu;

btzrg_1495785117_4636.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.