'Sen Musa'nın çocuğu olamazsın!'

'Sen Musa'nın çocuğu olamazsın!'
Siyonist İsrail'e olan tepkiler için anlamlı bir slogan daha üretildi. Dayanışma Vakfı'nca geliştirilen bu slogan protesto eylemlerinde kullanılacak. Afiş ve pankartları hazırlanan "Sen Musa'nın çocuğu olamazsın" sloganıyla aynı ismi taşıyan bir de kıs

Merkezi İstanbul'da olan "Dayanışma Vakfı" gönüllüleri, sadece Türkiye'nin değil topyekun dünyanın vicdanını sızlatan bu vahşeti dile getirmek için, "Filistin'de çocuklar ölüyor, Filistin'de insanlık katlediliyor. Sen Musa'nın çocuğu olamazsın" mesajını Tevrat'ta emredilen "Katletmeyeceksin" sözüyle birlikte İsrail'e iletecek. 

Vakıf Başkanı Hüsnü Kılıç, geliştirdikleri "Sen Musa'nın çocuğu olamazsın" cümlesini çeşitli afişler, pankartlar ve filmlerle Türkiye ve dünya gündemine taşıyacaklarını, bu konuda hazırlıklarının bitmek üzere olduğunu belirtti. Kılıç, bu sloganın duyulduğu andan itibaren çok beğenildiğini ve sürekli tebrik mesajları aldıklarını sözlerine ekledi.

Dayanışma Vakfı'nın araç konvoyu cumartesi günü saat 9'da Vatan Caddesi'nden hareket edecek, önce Kilis oradan da Suriye'ye geçecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.